2024-04-18

1 thought on “Ученые подтвердили огромные запасы воды в сотнях километров под землей

  1. В шестстотната година на Ноевия живот, във втория месец, на седемнайсетия ден от месеца, в тоя ден се раззинаха всички извори на голямата бездна, и окната небесни се отвориха; и валя дъжд на Земята четирийсет дни и четирийсет нощи.

    Горната статия е поредното потвърждение на библейската истина. Потопът не е локално, а глобално, явление. Той е не само водно бедствие, а и катастрофическа промяна на планетарния релеф: морските дъна биват превърнати в планински вериги.

    Друг извод, който е близо до ума, но далеч от користния интерес на световните плутократи, е свързан с произхода на основните съвременни енергоносители – газа и нефта. Мотивацията за свръхнадутите им цени е свързана с натрапването на общественото мнение твърдение, че те са на изчерпване в близките десетилетия. Тази хипотеза произтича от предположението, че те са резултат от разлагането на органично вещество (измрели в предишни геологически епохи животни). Всъщност, това е полуистината.

    Истината е, че само една минимална част от нефта има органичен произход. Дълбоко в земната мантия тече непрекъснат процес на синтезиране на нефт и газ от неорганични компоненти.

    Но… нали населението трябва да бъде държано в постоянен страх за утрешния ден, та плутократите да трупат пари, ако е възможно (а то натам е тръгнало!), и от въздуха, който дишаме…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *