2024-06-21

1 thought on “ГЕРБ предложи електронно гласуване за българите в чужбина, БСП, ДПС и Атака отказаха

 1. Чест им прави на ГЕРБ, че най-накрая се осъзнаха!
  Независимо дали по политически интереси, това тяхно предложение е 100% за умишлено добре забравените българи в чужбина.
  Осъзна се и президента преди няколко дни.
  Дали ГЕРБ ще остане „сама птичка“ и дали „ще има пролет“ за гражданите на Р България „зад граница“ ще разберем много скоро!

  НО НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ФАКТИТЕ!

  Абсолютният Цирк за последните 25 години продължава с пълна сила, но не само арената трябва да е пълна, където местата са гарантирани. Но и залата, която доста се поизпразни, и на местна почва. защото навън никога не е била пълна, заради недоверието на напусналите я, и най-вече на невъзможността те да имат дори някакъв пряк глас – няма Избирателен район за българските граждани в чужбина и няма единствено възможното за хората електронно гласуване.
  1 метър бюлетина от Ел Ей ще замине за Елин Пелин:
  http://tinyurl.com/btyprmc
  Кастрацията на българите в чужбина бе потвърдена и от този …:
  http://tinyurl.com/cfyp53a

  БЛИЗО 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА СА ДОБРЕ ПРЕСМЕТНАТО ПРЕЪРНАТИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ВЕЧЕ САМО В ЛЕТНИ ЕКСКУРЗИАНТИ В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА И НЕВОЛНИ ЦЕЛОГОДИШНИ ДОНОРИ НА ИКОНОМИКАТА С ПАРИТЕ, КОИТО ИЗПРАЩАТ НА СВОИТЕ БЛИЗКИ, И КОИТО В ЦИФРОВО ИЗРАЖЕНИЕ ВЕЧЕ ДОРИ НАДВИШАВАТ ОФИЦИАЛНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ В БЪЛГАРИЯ.
  Българите в чужбина вкарват повече пари от …:
  http://tinyurl.com/27e2v8u

  Всичко се върти около партийните интереси и запазване на гласовете, които поне имат, защото на всички рейтингите са надолу. Нещо повече – правят изборите толкова сложни и неприятни за гражданите, за да не отидат да глсауват, и пак и отново техният твърд електорат да им гарантира места в парламентите в България и Европа, в техните ДВОРЦИ, където единствено могат да съществуват и да се хранят.
  Лапане на готово му е майката – никъде по света няма толкова много политически партии: България е „водач“ в класацията по процент спрямо броя на населението:
  ИЗБОРИ – 71 партии и 8 коалиции регистрирани
  http://tinyurl.com/c5eafqd

  Което е ДОСТА УМНО от тактическа гледна точка – кой политик по света не го иска? ДОСТА УМНО, защото отлично познават психиката на редовия българин, който ще продължи да пълни дупката „Плъхария“, в каквато полит-тргерите превърнаха Държавата България – тази, която напуснаха тези 2 милиона, а не Родината си, която безпределно обичат.
  Цар Плъх си има Дворец Парламент:
  http://tinyurl.com/kedtj5c
  Защо не са важни българите в чужбина?
  http://tinyurl.com/njnzc6

  Но българите в САЩ отдавна са ги оценили и разбрали „нашите политици“, не само с това че не гласуват (винаги по-малко от 1%), но и дори и тези дали своят глас не признават този измислен парламент и политици:
  ИЗБОРИ – това не е парламента на българите в САЩ
  http://tinyurl.com/nze5o2a

  Фактите са безмилостни – БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ВРЪЩАТ В РОДИНАТА СИ,ПАРДОН ДЪРЖАВАТА.
  „Българите, които раждат в чужбина не се връщат – повече от половината деца в България в семейства, в които…
  http://wp.me/p3HYox-8A6

  ФАКТИТЕ СА БЕЗМИЛОСТНИ – НА БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ НЕ ИМ ПУКА КАКВО СТАВА В „НОВА БЪЛГАРИЯ“, ДОТОГАВА И САМО ДОТОГАВА, ДОКАТО СА ПОСТАВЕНИ В ПОЗИЦИЯТА НА „ГОСПОДИН НИКОЙ“. МОЖЕ И ПО-ДОБРЕ … ДА СИ СЛУШАТ МУЗИКА:
  Българи протестират в Европа и Израел – в Америка са непокис и слушат музика
  http://tinyurl.com/akpxgum

  Картината е една и съща и е поредното потвърждение, кой къде и какво го интересува и дали е осъзнал какво значение са му отредили родните велможи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *