2024-04-24

4 thoughts on “Поглед отвън – по-добре късно, отколкото никога

  1. Избягах от България още по комунистическо време поради факта че бях репресиран. Не познавам г-н Томов, това е първата публикация, която чета от него, много ми харесва, намирам я за достоверна, България се нуждае от истински хора като него. Тези, които го оплюват, са позор за България.

  2. АНАЛИЗЪТ Е БЕЗПОЩАДНО ТОЧЕН, А ДВАТА КОМЕНТАРА СА НА ХОРА, КОИТО ДЕЖУРЯЪ В НЕТА И НА КОИТО ТОВА ИМ Е ЗАДАЧАТА ДА ДИСКРЕДИТИРАТ ХОРА КАТО ГОСПОДИН ТОМА

  3. Само като прочета това: „Интервюираните личности и държавни ръководители, участвали в този преход, ясно, точно и правдиво разкриват причините за неосъществената промяна.“ и вече ме обзема съмнение!!!

    Оказва се, че „погледът отвън“, е поредният поглед отвътре, тълкуващ в удобна за буржоазията форма проблемите на България!

  4. Ахахаха, посмях се хубаво на „анализа“ на този човек. Само като му видях списъка с „нецензурирани блогове и сайтове“ откъдето си взема „информацията“ и ми стана ясно, че е доста облъчен. Едва ли има някой който реално вярва на сайтове като синьото пастилче биволче. Да не споменаваме медиапул и другите свързани с Прокопиев медии. Следващият път нека потърси наистина независими сайтове, а не да се рови в десните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *