2024-03-28

1 thought on “Нищо лично – В България всеки получава точно това и нищо повече

  1. Уважаема Димитрина,

    Съгласен съм с почти всички Ваши констатации. Само дето ги намирам за твърде смекчени… някакси „дипломатични„, както Вие бихте се изразили. И никак не мога да приема заключителните Ви думи: „…Ние сме бедна държава.“

    Истината е, че не сме нито държава, нито бедна.

    България вече почти четвърт век е само географско понятие; в учебниците го наричат „страна„.

    Престанала е да бъде държава, а ако въобще някой настоява да употреби това политическо (не географско!) понятие, трябва да признае, че България е държава на МАФИЯТА – българска, европейска и световна, източна, западна, северна и южна (пак опираме до понятията на положителната наука География!).

    А като страна България въобще не е бедна – откъдето и да я погледнеш!

    Ако с нещо е бедна днес, то е откъм Дух – тотално е загърбила Бога, взряна в атавистичното си езическо и близкото си атеистично минало. Както е известно, който загърбва Бога (паганец, сиреч езичник) или настоява, че Той не съществува (атеист, т.е. силно вярващ, че няма Бог), ще трябва да разчита само на човеци и на никой друг. Човеци обаче почти не се виждат на политическия хоризонт, така че спасение няма и не се предвижда за зомбираното езическо-атеистично население.

    Същото това население, търчащо да даде своя „глас“ на ИЗБОРИ БЕЗ ИЗБОР, увековечава статуквото на ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД над себе си, а после реве за робската си участ.

    А иначе какво й липсва на България?

    Климат ли? Географско положение? Плодородни равнини, цъфтящи долини, благословени поля, реки, планини, море? Бог не я е пренебрегнал и откъм полезни изкопаеми – вече разработени и потенциални. Някои дори я славословят като късче от Рая на Земята.

    Само че в този „рай“ властта е в ръцете на дяволи-плутократи, умело зомбиращи лумпенизираното население, което не се и опитва да види по-далече от носа си. А е било време, когато за някакви си 4-5 години българският Народ (Народ, но не и население!) е бил за пример на Европа и света.

    И докато населението спи кошмарния сън на безбожието, човеконенавистниците – синове и дъщери на Лукавия, ще го водят за носа както до „изборните„, така и до „другите“ урни.

    Не се лъжете – няма друго спасение извън и без Господа Исуса Христа!

    За нормалния, незомбиран човек отдавна е станало ясно, че всички онзиденшни, вчерашни, днешни и утрешни „спасители“ на България са до един вълци в овчи кожи, чиято единствена цел е да запазят непроменено положението на населението-електорат, за да могат да го доограбват от люлката до гроба; а то, несмисленото, да ги легитимира за ГЕНОЦИДА над себе си на поредните ИЗБОРИ БЕЗ ИЗБОР.

    Историята познава и по-тежки случаи от днешния български – напр. колониалното робство на Индия, античовешкия расизъм над черното население на САЩ, гнусния апартейд в ЮАР.

    Но в тези държави се намериха достойни следовници на примера на Исуса Христа и успяха само за броени години да победят изглеждащи непреодолими врагове. Махатма Ганди, Мартин Лутър Кинг, Нелсън Мандела събудиха населението, то израсна до Народ и извоюва правото си на по-достоен човешки живот.

    Докато българите не се съвземат от чудовищния сън на езическите си и атеистични души и не се опитат да разберат какво означават думите на Исуса Христа „Аз съм Пътят, и Истината, и Възкресението, и Животът“ спасението им ще се отдалечава все повече и повече.

    Докато един ден се събудят като чужденци в собствената си страна.

    Но тогава ще бъде късно за Възраждане…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *