2024-03-28

7 thoughts on “Опасност… български институции. Случаят „Иван Тодоров“

  1. Ако сте двоен гражданин, влизайте в България с НЕбългарският си паспорт.

  2. Днес получихме отговор от президентската администрация във връзка със случая „Иван Тодоров“.

    Отговорът е следният:

    „По темата, за която отправихме запитване, отговорът от Комисията по помилванията – да, случаят е разгледан и въз основа на ЦЯЛАТА информация е взето валидното към момента решение.“

    Той съжаление се изчерпва само с това изречение. Нищо повече не се казва в него.

  3. Здравейте,вече няколко години се опитвам да накарам отговорните за това и Работещи в институциите Призвани да защитават Гражданите си от Пипалата На хора Които по призвание са и им Е утредено място да защитават гражданите в Република България когато имат проблеми с правосъдието.
    Случаят Е до болка травмиращ за да го описвам подробно.
    Накратко:мой адвокат(„Защитник“)ми присвои гаранцията от 5000.00лв.словом:
    Пет хиляди лева.
    Вече пета година занимавам всички институции които трябва да решат казуса.Няма Решение-само гъста Мъгла и Покровителстване на местно Ниво-Сливен Е мястото На Събитията за Които Споделям.
    Адвокатът Се казва:адв.Младен Любенов Донев.Аз се казвам:Васил Иванов Вълев ЕГН:541007…./Л.К.64247…. (точките са поставени от редактора на сайта, от съображения за конфедициалност Б.Р.) изд.17.06.2011год.Малко Е да се каже и най-скандално В случая Е,че въпросното лице с връзките които Има на местно ниво ме осъди с фалшиви показания на своите съдружници и стажанти адвокати,че съм му искал заем от него-5000.00лв.Такова кощунство и нагло поведение Може да има и да се срещне в Нашата страна само.Пет години ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ които Съм занимавал със случая.

  4. Извинете но да вярвате на български институции е като да се надявате да ви спаси Дядо Коледа
    За съжаление имам личен и много дълъг опит със същите .
    НЕ СТАВАТ ЗА АБСОЛЮТНО НИЩО
    Ако някой се надява не нещо в България ,ЕС или ниво Страсбург
    ,не си губете времето .Опита ми започна от август 2007 и до момента -НИЩО
    Ето сайт ,има публикувани доста документи
    –http://dr-ilko-dimov.com/

  5. Еврочикаго написа във връзка с този случай – на г-н Иван Тодоров, писмо до президентската администрация. Имаме информация, че нашият сигнал е бил препратен днес на служители от Комисията по помилванията.

    Надяваме се, че от тази публикация и нашия сигнал до президентската институция, ще има някакъв ефект по осветяването и по-внимателното му разглеждане.

    Когато получим официален отговор от президентската институция по случая „Иван Тодоров“, той ще бъде отразен разбира се в нашето издание.

  6. нямам думи, явно човешкия живот и съдба няма никаква стойност у нас..Боже, как да създаваш деца в тази държава, посъветвах децата си, да напуснат родината си, ако искат да са спокойни и да има смисъл от създаване на поколение.Ще съм най-щастливата майка, ако не създадт децата си тук, макар че го казвам с болка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *