2024-03-29

1 thought on “Иван Александров Тодоров. Осъден на непомилване

  1. Много банално би билло да напиша колко съм потресена от това, което прочетох. По-точното е, че не съм изненадана. Защото не вярвам в цялата ни правораздавателна система.Просто няма такава.
    След като един як мъжага, под 40 години, ме преби от бой пред очите на 10-годишната ми внучка, започвайки и да ме удря в трамвая и продължи побоя на кръстовището на бул. Хр. Ботев и ул. Пиротска, пред цял куп свидетели! Полицаите, които детето успя да извика, ме посъветваха да си извадя медицинско. Подадох жалба в III-РПУ.Накрая се оказа, че съм му нанесла „тежка телесна повреда“. Тогава бях на 67 год. и тежах 50 кг. Биячът се оказа с възможности – финансови или връзки, не зная. И всичко това, защото помолих едно момиче на около 20 год. да стане и да направи място на много възрастен човек, със силен тремор на ръцете.

    Като допълнение, за да не очаквате каквото и да е от г-жа Попова! Ннаправете една малка справка за първото й действие като вице. Отиде в Германия, не зная в качеството си на каква, в резултат на което бяха затворени много представителства в страната. Сега българите в Германия трябва да пътуват стотици километри, заради прищявката на новите властници. Наистина не зная на какво се надявате.
    С огромно съжаление споделям това, но когато човек се надява, болката от отказа или бездействието е по-силна. Дано съм лош пророк!
    Надето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *