2024-03-29

11 thoughts on “Протестите в България – Quo vadis?

  1. „Протестите“ от самото начало се водят службите. Разните геновци, тиквата, „риформаторите“, контрите и пр. са просто слуги. Исканията са внимателно „обезопасени” – „оставка“, „чисти ръце“ или отделни проблеми, незасягащи системата. Забележете колко редовно ги излъчват мафиотските медии – разходките са вече част от ФАСАДАТА на лъже-демокрацията,наред с другите ментета – лъже-партии, лъже-НПО и пр. Чрез тях мъчат да блокират тлеещия всенароден БУНТ с безопасни, изтощаващи и отблъскващи хората симулации. Слуги винаги се намират. За истински протест си трябва известно свързване и договаряне между много хора – по възможност ВСИЧКИ недоволни и желаещи РЕАЛЕН контрол на обществото върху управлението на страната. Как – ще се разберат, след като се свържат, не преди.

  2. Бих помолила последния коментиращ да използва по-различен ник, защото с името/ника, с който се е подписал, доста преди неговия първи коментар във форума на нашия сайт, са се подписвали и се подписват други хора и може да се получи известно объркване. (Ако действително малкото ви име е Петър и държите така да се подписвате, напишете тогава и фамилията си, когато оставяте коментар. Или изберете друг начин за оразличаване.)

  3. Абсолютен душевен есхибиционист, който за разлика от обикновения (телесен) не размахва своя генитален орган във временно състояние, постигнато след усилено мануално третиране, а своята „дълбока проницателност”, в състояние след успешно вербално третиране на базата на тренираната и развивана в процеса на адвокатската практика професионална способност да „доказва”, да „аргументира” всяка безумна теза.
    Всякакви приказки на „таен заговор”, за „тайна коалиция” между БСП и ГЕРБ, ако не са в резултат на психогенна конспиративна параноя, то със сигурност са политическо лукавстване от страна на (парламентарно непредставени) партийки, които вече постигнаха това, че с невлизането си в Парламента изкараха всички шарани, подлъгани от и гласували за тях на улицата. И оттам – цялата тази политическа криза, на която не й се вижда края. Освен, че все повече ще се вижда затъването ни в блатото на анархията, в тресавището на безвластието. Не се подлъгвайте! За да не се повтори сегашната ситуация след поредните бъдещи парламентарни избори.

  4. И защо точно тези 300 фамилии са (бого)избрани. Искам да изберат и моята. И аз мога да управлявам парични потоци, особено ако не са мои.

  5. Да не забравяме, че прапрадядото на другаря от Луканов (Карло Поплуканов) е съпричастен в предателството на В. Левски. След Освобождението той и съучастниците му натопяват поп Кръстю, защото са го мразели, тъй като той е държал парите, които Левски със сила и изтръгвал от цициите като Поплуканов.

  6. Ааааа..дойдохме си на думата,г-н Професоре 🙂 Нали подкрепяхте протеста преди няколко дни…“Вавилон трябва да бъде сринат“ и т.н….при положение,че от самото начало беше ясно какво става.

  7. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СУБЕКТИВНО,ОБРЕМЕНЕНО И ОГРАНИЧЕНО МНЕНИЕ… ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА АВТОРА, РЕАЛНОСТТА И ИСТИНАТА СА ДРУГИ! ТОЙ ПРОСТО МИСЛИ И РАЗСЪЖДАВА С ОСТАРЕЛИ СТАНДАРТИ – СВЕТЪТ ДНЕС Е ДРУГ, ТА ДАЖЕ И БЪЛГАРИЯ!!

  8. НЯКОЙ СПОМНЯ ЛИ СИ , ЧЕ НА \" 6 АВГУСТ 1945\" ГОДИНА БЕШЕ ХВЪРЛЕНА ПЪРВАТА АТОМНА БОМБА ОТ САЩ НАД ЯПОНСКИЯ ГРАД ХИРОШИМА ……………. !

    ДА СЕ ПОКЛОНИМ ПРЕД ЖЕРТВИТЕ НА ХИОРШИМА И НАГАЗАКИ !

    ЦИТИРАМ ШВЕСКИЯ ВЕСТНИК \"АФТОНБЛАДЕТ\" С ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ, НО МОЖЕ ДА ОТВОРИТЕ СТАТИЯТА НА ШВЕДСКИ И ДА ВИДИТЕ СНИМКИТЕ !

    Ето Япония късно военен кораб
    Най-големият от Втората световна война

    Той разкрива Япония най-големите военни кораби от Втората световна война.

    Корабът мерки 248метър и е третият и най-големият в своя клас.


    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17251489.ab

    Цена: Приблизително 75 млрд. евро.

    Свободен да видите: в Йокохама, южно от Токио.

    Идентификация: Същото като област на Япония и японски линеен кораб от началото на 1900г.

    Днес е годишнината от атомната бомбардировка на Хирошима. И докато Китай и Русия провеждат съвместно военно учение в Китай, Япония показва най-новите си оръжия.

    Военен кораб Изумо бяха демонстрирани в Йокохама, южно от Токио във вторник. Изумо се класифицира като \"хеликоптер разрушител\" и е в действителност самолетоносач, особено за хеликоптери. Според Straits Times, позовавайки се на японските въоръжени сили, корабът трябва да се използва за борба с подводници, и границата, докато той може да носите големи суми в войски.

    Изумо е най-големият, но Япония вече има две хеликоптерни разрушители, е 197 метра.
    Надпревара във въоръжаването с Китай

    Съобщението идва като съседен Китай извършва мащабни съвместни военни учения с Русия.

    Миналата година Китай разкри, че те планират да изградят общо пет пълномащабна самолетоносач. През септември миналата година завърши обновяването на китайския Ляонин, която е самолетоносач построен в бившия Съветски съюз и са закупени от Украйна. Мнозина смятат, че корабът е закупен като пилотен проект за Китай, за да финализира своя самолетоносач, който се смята за начало ще излязат през 2015.

    Ляонин е 305метър дълъг и може да пренася 24 хеликоптера и 17 бойни самолета.
    Носи името на кораба Втората световна война

    Отношенията между Япония и Китай са били хладно наскоро. И двете страни твърдят, че правото на острова групата Сенкаку или Diaoyu както я наричат в Китай. Острови са разположени на разстояние от китайското крайбрежие и закупен от Япония от частен собственик, а Китай претендира за право на тях.

    Хеликоптер Destroyer Изумо носи същото име като японски блиндирана крайцер от Втората световна война, че е бил потопен от американски бомбардировачи през 1945 година.

    НЯМАМ ПРЕДСТАВА, ДАЛИ ЯПОНИЯ Е В НАДПРЕВАРА С КИТАЙ, НО МИЛИТАРИЗМА ВЗЕМА ПРЕВЕС НА ИЗТОК СРЕЩУ – САЩ !

    ПРОДЪЛЖАВА – 2


    КОПИРАЛ
    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

    6 АВГУСТ 2013
    ВРАЦА

  9. НЯМА КАК ДА КАТЕГОРИЗИРАШ ИСТИНАТА – ПРАВО В ДЕСЯТКАТА . ХУБАВО Е ЧЕ ИМА И ХОРА С ДАР СЛОВО , А НЕ КАТО МЕНЕ – ОТСЯВАМ ИСТИНАТА , А НЕ МОГАДА ГО НАПИША ВЪВ ВИД ЗА ЧЕТЕНЕ – А ТАЗИ СТАТИЯ Е ТОЧНО ТОВА – СИНТЕЗ НА ИСТИНАТА И ЧОВЕШКИ НАПИСАНА – ПОДКРЕПЯМ 100 %

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *