2024-03-29

1 thought on “Видео разконспирира внедрени провокатори в протестите

  1. Този път ги хванахте и разобличихте, но следващия ще бъдат по-внимателни и задкулисни.

    Така че – не се подвеждайте по лозунги от рода на „Червени боклуци!“, „Който не скача, е ченге!“, „Смърт на комунистите!“ и др. подобни – те се инициират от провокатори.

    Всеки опит за ескалиране на протеста към насилие ще работи против самия протест и ще бъде претекст за тройната власт („БСП“/ДПС/Атака) да окървави и обезглави народното негодувание срещу престъпните плутократи. Последните са майстори на конспирацията и за тях това е детска играчка.

    Единственият изход от днешната – вече четвъртвековна – ситуация в България е ПАСИВНАТА СЪПРОТИВА срещу корумпираната държава на Мафията; с подобен подход Махатма Ганди победи могъщата Британска империя, а Нелсън Мандела – системата на апартейда в Южна Африка.

    Няма друг спасителен път.

    А на българските християни – които претендират да са мнозинството у нас – напомням, че всъщност това е пътят на Исуса Христа, който победи Сатана преди 2000 години.

    Що се отнася до лозунга „Избори веднага!“, той е просто перифраза на „От трън – та на глог!“

    Призивът за незабавни избори е също плутократски – той цели запазване на Системата под формата на поредните подставени лица и партии.

    Изводът? Ескалация, но на Съпротивата, не на насилието! Всеки призив за насилие ще бъде или от провокаторите, или от папагалите – не се подвеждайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *