2024-04-20

4 thoughts on “Репортаж от първата манифестация по случай 24 май в Чикаго

  1. Благодаря Ви, Мариана, за това, че реагирате на моя коментар.

  2. „За съжаление разказът за честването на 24 май, за връчването на свидетелствата на първите ни осмокласници, за тяхното абитуриентско приключение остана непрочетен от никого.“

    Нищо по-лесно от това ако някакъв текст, разказващ за връчването на свидетелствата на първите осмокласници и за тяхното абитуриентско приключение, беше изпратен на редакционния ни мейл, този разказ да беше публикуван.

    То и сега не е толкова късно, но трябва някой да го напише и да ни го изпрати 🙂

  3. Благодарим на г-жа Илиева за прекрасния репортаж на манифестацията, организирана и проведена от нашето Малко българско училище. Благодарение на нея много от българите в Чикаго станаха свидетели на вълнуващи мигове от живота на училището ни, на радостта и ентусиазма на малки, големи и още по-големи българчета, носещи в сърцата си духа на братята Кирил и Методий. За съжаление разказът за честването на 24 май, за връчването на свидетелствата на първите ни осмокласници, за тяхното абитуриентско приключение остана непрочетен от никого, но това не намалява в никакъв случай гордостта ни, че учим и възпитаваме прекрасни деца!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *