Home » Авторски страници, българи зад граница

Празници по случай 24 май и 1 юни в Бенидром, Испания

2013.05.23 Няма коментари
Spread the love

Българското неделно училище „Васил Левски“ в Бенидорм, Испания, информира родителите и децата от българската общност в града за следните празненства на 25 май 2013 г.:

.

Плакат на концерта по случай Деня на детето.

Плакат на празника по случай Деня на детето.

– Едното е от 11.00 часа в залата на Кметство Бенидорм, където ще се проведе концерт по случай Международния ден на детето, в който ще вземат участие деца от много националности, както и деца от БНУ “Васил Левски”. Инициативата е на румънската асоциация “Делта”, но е под патронажа на всички асоциации в Бенидром. Входът е свободен.

– Другото е от 17.00 часа. С него Българското училище в Бенидром ще отбележи празника на българската просвета и култура и на славянската писменост, както и края на учебната година. Програмата е подготвена от учениците в училището.

Освен това на 1 юни от 16.00 часа, по случай Деня на детето, училището организира посещение на цирка в Бенидорм (до Бенидорм Палас). Билетите за децата са осигурени от Асоциация „Паисий Хилендарски“ и включват, освен представлението, и следобедна закуска. 

 

БНУ “Васил Левски” – Бенидром

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.