2024-03-28

1 thought on “Морален кодекс за граждани, будители и медии от времето на българските протести

  1. Това са искания към управляващите и няма никаква връзка с МОРАЛА!
    МОРАЛА се отнася до духовни ценности и не иска, а КАЗВА!

    Морал е: ДУША-ДУША ДА НЕ ПОРОБВА, ДУХ-ДУХ ДА НЕ ПОДВЕЖДА!

    Прилагайки дори само това изречение от вселенския духовен МОРАЛ се уреждат всички горепосочени искания към сегашната система на управление.

    ТЯ Е ЛОКАЛНО ЗАБОЛЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОБЩЕСТВО!

    С тези искания се опитваме да изрежем болния орган. Всички знаем че този метод е временно решение. Ще дам пример с медицината която в днешно време работи на принципа на разрухата и е абсолютно неефективна. Тя се опитва да разруши появилите се локални болни места в организма. А всъщност колко е лесно да се излекуваме от всяка болест! Единственото което трябва да направим е да възстановим имунната си система! Тя слага в ред функциите в целия ни организъм и локалните болни части се разпадат от само себе си!

    Много важно е да тръгваме напред с позитивните мисли, с идеята да градим, с мисълта за прекрасните неща които ни предстоят. Изчистването на авгиевите обори ще е следствие на правилно изграденото ни ново общество.
    Разрушението не може да бъде цел! Изграждането е цел! Разрушението е нещо което се случва от само себе си защото се изгражда нещо ново и по-силно.

    Да разрушаваме е слабост!
    Да бъдем съзидателни е СИЛА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *