2024-04-23

3 thoughts on “„Свобода“ на словото по български…

  1. ПРИВЕТ ОТ БГ ДО ЧИКАГО И ОТЛИЧНИЯ ЕКИП ВАШ!! ТОВА Е САМАТА ИСТИНА! ЗА ВТОРИ ПЪТ Е НЕДОСТЪПЕН,НЯМА ТАКЪВ ПРОФИЛ(ИЗТРИТ,БЛОКИРАН ИЛИ ХИБЕРНИРАН,ВСЕ ТАЯ!) НА ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН ПРОФ. ЯНКОВ!!! ГНУСНИ ВРЕМЕНА..ГНУСНИТЕ ХОРА,МАФИЯТА Е НА МОДА И НА БЕЛИЯ КОН..ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!! И НИКОГА НЕ Е БИЛО ДРУГА,ТОВА СИ Е ВСЕ СЪЩАТА МАФИОТСКА БЪЛГАРИЯ!!! А НА ВАС- ДЕРЗАЙТЕ И УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ!

  2. Истина е, че акунта на Янко тази вечер видях, че е трит. Тъкмо онзи ден му бях предложил 10-ина мои приятели във ФБ и за два дена получавах съобщенията за потвърждаване от тях, т.е. те бяха станали приятели и с Янко. Тази вечер повторно потвърдих моето приятелство с моя много отдавнашен приятел(мой учител по морзова азбука в ученическите ни години в монтанската гимназия 🙂 ).

  3. Господа плутократи- Олигарси ! Защо постоянно триете ауканда на народният трибун Янко Янков?! Защо не давате Свобода на Словото в България ? Свобода, прокламирана и утвърдена от международни договори, по които България е страна и с разпоредбите на които държавата ни е длъжна да се съобразява. Вие сте като плесен Върху снагата на България и не и давате да диша, а това е жизненоважно! ПРОТЕСТИРАМ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *