2024-03-29

1 thought on “Върнете ни шопите, вземете си инвеститорите

  1. И ти ли Бруте..

    Г-н Найденов – уважавам ви много от времето когато изнесохте първите данни информация за кръга „Орион“. Тогава това беше пробив, но обюеството не беше зряло и готово и тази ви смела постъпка имаше много негативни последици върху Вас.

    Но това което виждам днес във вашия материал е страшно разочароващо. Явно в нашата държава (почти) всички бунтари добре „осребряват“ бунтарството си. Ужасно е таланта да бъде използван за заблуда на хората…Само няколко точки по вашата статия:
    – Заради западните инвестиции и компании нямало работа за българите – пълни глупости – западните компании са едни от малкото възможности за добра реализация на младите българи в България.

    – Да ни върнат младите хора – забравяте че това е избор на всеки един..И повечето от младите хора са напуснали заради тоталната липса на алтернатива тук – благодарение на местния политически т.н. „елит“ и т. нар. „бизнес“.

    – Примера със Софийска вода – това е една голяма корупционна язва и опитите на чужд инвеститор да въведат добри практики за правене на бизнес се сблъскват с големите корупционни интереси наслагвани с години….
    – повече сме внасяли отколкото получавали от ЕС – да така е защото заради корупция и липса на капацитет да се усвоят ефективно средства, които са разпределени за България.

    Спирам до тук – всеки сам избира какво да прави – надявам се още един път да осмисилте на кого и на какво служите..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *