Home » Авторски страници, българи зад граница

Български национален ден в Чикаго – 3-ти март 2013 г.

2013.02.09 Няма коментари
Spread the love

Уважаеми Дами и Господа,

За поредна година ще имаме удоволствието и щастието в центъра на Чикаго да издигнем националния флаг на Република България под звуците на националния ни химн, по повод Националния празник на България 3-ти март. Събитието за втора поредна година планираме да проведем в почивен ден (тази година неделя), като отново ще бъде на точната дата – 3-ти март. В случай, че времето е лошо, моля да имате нагласа за съкратена културната програма, но ще се постараем да запазим празничното настроение.

Имаме готовност отново да ангажираме транспорт с автобуси от различни пунктове на града за всички желаещи. Молбата ми е всички желаещи да се възползват от транспорт в различните пунктовете за тръгване и връщане отново да се свържат с удобно за тях българско неделно училище или църква, където са основните групи желаещи.

Ще помоля до края на следващата седмица всички училища или църкви да подадат адрес и бройка желаещи, които ще се съберат при тях, за да направим уточненията с транспортна компания.

Пожелавам на всички приятни почивни дни.

 

Симеон Стоилов,

Генерален консул

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.