2024-04-23

1 thought on “Разделно хранене, разделно събиране… Време разделно

  1. Сит на гладен не вярва…

    Така е било от памтивека, приятелю Атаджанов.

    Чета и се възхищавам на талантливите злободневни памфлети, които пишеш, и усещам, че са продиктувани от дълбините на сърцето (надявам се да не ти прозвучи трафаретно, но по-важното е, че е истинско; то аслъ светът приема истината за ненужна и изживяла времето си подробност, докато лъжата му е добре дошла).

    Удивлявам се обаче на пълното мълчание както отсам, така и отвъд океана, липсата на нормална реакция от страна на засегнатите по един или друг начин нашенци. Все едно нищо не се случва, а и да се случва – то е с някого другиго, „мен не ме засяга“.

    Едва ли е така, но е страшно. Значи населението (което постоянно се докача, ако не го назовеш „Народ“ – виж „Очерк на един англичанин „Няма по-прост народ от българския“) дотолкова е обръгнало на ГЕНОЦИДА, че вече не реагира на ежедневното страдание – за него то е норма, стандарт на живот.

    Напоследък в „тая страна“ през час рекламират някакъв вампирски филм на някаква си американска нашенка Нина ДобреВ (голям успех – „пробила“ в щатската Света Гора!). Същевременно някакъв си нашенец вече „отснимал“ филм за зомбита, сега го „монтирал“ – и него го славословят катаден по телевизиите.

    Най-корумпираната клика от юридически никога несъществувалата БКП, ведно с най-долната (като душевност) пасмина от ДС, се оказаха вампирите на Прехода, изсмукващи и последната кръвчица от снагата на зомбираното българско население.

    Мълчаливият читател на покъртителните ти памфлети си казва, подобно на героя на Смирненски, „Това не се отнася за мене“…

    Един над седемдесетгодишен българин, който за три години загуби тридесет килограми живо тегло (изядено от вампирите) – от 97 на 67 кг. при 192 см. ръст – и едва бе спасен от лекарите след месечен престой по болници, казва обаче:

    -Няма страшно, докато Духът е бодър – дори и в немощна плът.

    Смъртоносно е, когато Духът е умрял – което личи от безразличието на зомбираните тълпи, претендиращи да се наричат „български народ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *