2024-04-20

1 thought on “„Made in Bulgaria“

  1. „Който все още вярва на друга позната ни до болка фолклорна лакардия – че ГЕРБ и БСП са непримирими противници…“

    Непримирими, пък и противници?!?

    Глупости на търкалета!

    Погледнете ги как гласуват, не ги слушайте какво плямпат: винаги, когато въпросът е съдбоносен за България, те единодушно и взаимно се подкрепят.

    Примери?

    Депутатът Лъчезар Тошев на няколко пъти се опита да прокара проектозакони срещу престъпленията на комунистическата номенклатура, а депутатската орда на ГЕРБ единодушно се опълчи срещу жадуваните от целия български народ вече над две десетилетия действителни промени.

    Всичко това, разбира се, не става без диригентската палка свише, която исторически отрежда на държащия я непрестижната слава на един модифициран подражател на небезизвестния Жорж Ганчев (чийто депутати, пък и той самият, говореха разпалено против БСП и винаги гласуваха ан блок с тази нелегитимна партия).

    „Поставяйки ни за пореден път в ролята на баламурниците, в сряда Борисов и Станишев не обелиха и дума за обрата по „Белене“, с което засилиха отколешното подозрение, че играят в един отбор (най-малкото в конкретния случай) и обслужват едни и същи кръгове…“

    И едните, и другите играят играта, заповядана им свише; за парлама се правят на върли врагове пред ошашавената от глад, мизерия и недоимък тълпа, въобразяваща си, че е народ (но си е просто и само жалко население на някаква си територия), а в тайните сепарета на луксозни заведения си пият заедно уискито и се присмиват на доверчивото простолюдие.

    „Подценяват ни, подиграват ни се, направо ни се плезят в лицата. Подхвърлят ни обидни темички за хилеж и в това време лапат като топъл хляб ресурсите на държавата.

    Накрая няма и да разберем, че съвсем сме останали без такава.“

    „Накрая?“

    Глупости!

    Такава (държава) няма вече почти три четвърти век… от момента, в който беше погазена легитимната Търновска конституция и периодично беше подменяна от „Димитровска“, „Тодор Живкова“ и „Андрей Луканова“ „конституция“

    Разбира се, според „политическата коректност“ такова животно (липса на държавност поради нелегитимност на основния закон – конституцията, а оттам – и на последващото законодателство като цяло) „нема“!

    А бездуховното население наистина е толкова затъпяло, че винаги е готово да се върже на всеки опит за оскотяване посредством пладнешки грабеж, чалга, порнография, окултизъм и лицемерие.

    Тъжно! Тъжно! Тъжно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *