2024-03-28

5 thoughts on “Особености на българския политически канибализъм

  1. Преди малко видях този текст, в редактирания му вариант (към който е добавено само подчертаване на някои изрази), който излезе в Еврочикаго, качен във Фрог нюз. Фрог нюз е посочило блога на автора като източник, но в блога на автора текстът е в първоначалния си вид, който е по-различен.
    „Браво“ на колегите от Фрог нюз… 🙂

    http://frognews.bg/news_45960/Osobenosti_na_balgarskiia_politicheski_kanibalizam/

    http://djani.blog.bg/politika/2012/07/01/osobenosti-na-bylgarskiia-kanibalizym.974555

  2. Малина“ е „французойка„; а както е известно, същата дума на френски означава „лъжкиня“, „мошеничка„.

    Което проличава от стила „Й“ на писане, от нескопосания опит да внуши, че коментарите на читателите са всъщност официалното мнение на този сайт; та дори учениците в първо отделение знаят, че в условията на демокрация всеки има право да коментира всичко, стига да не навлиза в суверенното пространство на другите.

    Не бих се учудил, ако се окаже, че въпросната е по-скоро „Някой„, засегнат от предишна публикация на ЕвроЧикаго…

  3. „Жалкото е че в чикагски сайтове се подвизават все още след 23 години „демокрация“ пропагандатори на комунистическата династия Пръмови, към която принадлежи и Кунева – последната политическа курва (пардон за израза но е вярно). То кой ли ви чете, ама поне нямате ли срама! Ако беше във Франция или Германия, да ви бяха отрязали главите отдавна.“

    Драга „Малина“

    (макар че никаква Малина не сте),

    Не знам как провидяхте в този текст пропагандаторски елементи за който и да било български политик, засегнат в него…

    Удивително как, но не се чудя на стила ви, щото ми е добре познат.

    За който го е забравил или не е запознат – може да прочете тук –

    https://www.eurochicago.com/2012/04/haters/

    Не се ли уморихте да мразите…?
    Явно не.

  4. Ей, „Безпристрастен“! Много страстен коментар. Почти звучи като предизборна агитация. Личи си че си на прясна хонорарна ясла към Кунева. Жалкото е че в чикагски сайтове се подвизават все още след 23 години „демокрация“ пропагандатори на комунистическата династия Пръмови, към която принадлежи и Кунева – последната политическа курва (пардон за израза но е вярно). То кой ли ви чете, ама поне нямате ли срама! Ако беше във Франция или Германия, да ви бяха отрязали главите отдавна. Ама пусто от нас българите е останал най-вече един исторически боклук, както казва един съвременен български титан и всеки дребен тарикат ни премита от един ъгъл в друг, с обещанието, че ще ни кълват по малко кокошките. То на един боклук какво друго да му обещаваш.

  5. Така или иначе, канибал или не, единствено Кунева в момента проявява характер и пълна опозиционност по отношение на мутро-милиционерския дс-проект „Герб“ – това с оглед на ситуацията в страната изобщо не е малко. Вчера партията на Костов също имаше някакъв форум, но освен общи декларации и намеци кой ще определя листите, нищо друго смислено не беше съобщено. Е, в такъв случай защо хората с някакви амбиции в политиката да не отидат в БГ („България на гражданите“), след като т.нар. Командир не казва нищо ново?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *