2024-03-28

1 thought on “Какво стана с „дясното“, господа?

  1. РЗС: Партията на Кунева е фалшив дубликат на ГЕРБ

    Днес Кунева ще свие кукувиче гнездо, което ще насади с разноцветни политически яйца – от ренегати-костовисти през бивши царисти до откровени комунисти. Част от тях ще се излюпят като политически мутанти, а други ще се окажат партийни запъртъци, които допълнително ще замърсят и без това вонящото политическо блато. По всичко личи, че кукловодите на Кунева я карат да имитира ходовете на ГЕРБ и Борисов, за да внушава, че върви към властта. РЗС знае, че Кунева-Пръмова не случайно е избрана от своите задкулисни господари за лице на уж нов политически проект, който си лепи фалшив граждански етикет. Олигарсите назначили скъпоплатените й PR-и се опитват
    макар и индиректно да внушат редица съвпадения част, от които са:

    ​Съвпадение № 1. Дядото на Борисов е бил убит от комунистите след 9-ти септември 1944 година, а бащата на Кунева е вкаран в затвора макар и за кратко от комунистическата власт.

    ​Съвпадение № 2. Борисов придоби медийния си образ като главен секретар на МВР в правителството на Сакскобургготски, а Кунева като главен преговарящ с ЕС в кабинета на НДСВ.

    ​Съвпадение № 3. Борисов влезе в политиката чрез отричане на партиите и създаде гражданското сдружение ГЕРБ. Кунева се афишира по абсолютно същия „граждански” начин и основа сдружението „България на гражданите”.

    ​Съвпадение № 4. На база на сдружението ГЕРБ Борисов регистрира партия със същото наименование. Кунева буквално преповтори този политически ход.

    ​Съвпадение № 5. Дори в наименованието на двата политически проекта има съвпадение: „Граждани за европейско развитие на България” и „България на гражданите”. Практически цялото наименование на партията на Кунева-Пръмова е взаимствано от това на ГЕРБ.

    Съвпадение № 6. Борисов успя да напомпа електорално ГРЕБ чрез личния си рейтинг. Кунева иска да материализира мажоритарния си резултат от президентските избори в пропорционален вот на предстоящите парламентарни.

    Както се знае обаче историята се повтаря само като фарс. Дори всичките тези имитации не могат да прикрият реалността, че Кунева и кликата около нея нямат идеи, не предлагат конкретни алтернативи и нямат визия за България. Тяхната единствена цел е да се докопат отново до властта, в която бяха два мандата, за да обслужат олигарсите, чиито марионетки са. Няма как да не признаем, че Кунева-Пръмова се утвърди като царица на политическото пустословие и подмяната. Демократично мислещите хора не трябва да допуснат след като веднъж синовете и внуците на Политбюро се изредиха във властта, сега да дойде ред на снахите и така България вместо на гражданите да продължава да бъде в плен на посткомунистическата криминална демокрация.

    ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *