2024-04-20

6 thoughts on “Световният конгрес на семействата се обяви против българския Закон за детето

  1. Досега протестирахме по градове, първият протест беше на 28 април, вторият- на 11 май, ще има още, докогато трябва! Влезте във Фейсубк, има групи по въпроса: Законът за децата-кой иска да присвои децата ни, Против приемането на проекта „Закон за детето“, За родители, Гражданска инициатива за семейството, Бъдеще за децата-Община Велико Търново и още много други, там се организираме и действаме, разпространяваме листовки, организираме протести……! НЕ НА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!

  2. bulgari hristiani borete se sa pravata na naschite deza i ne otstapvaite v nikakav slu4ai!
    ne se predavaite!!
    Bog e milostiv i spravedliv!!!!
    amen&ameen

  3. Има различни граждани, неправителствени организации, представители на религиозни общности включително, които се обявиха вече против този закон, аргументирайки се ясно и конкретно защо. Може би всички те трябва да обединят усилията си. Освен това и по-големите медии, с по-масова аудитория трябва да им обърнат малко повече внимание, за да се чуе този проблем по-добре в цялото българско общество (сега не мисля, че е така). Ако пък по-големите медии, както и представителите на държавата продължават да неглижират, едните, този въпрос, и да се смятат, другите, за непогрешими по него, тогава само един по-мащабен граждански протест може да фокусира достатъчно внимание върху проблема.

  4. Нека един път поне да вземем нещата във свои ръце! И стига вече гавра със Българския народ и без това е толкова трудно да си отглеждаме дечицата,а толкова любов и щастие ни даряват… та искате да ни ги отнемете по най долния начин! Къде е остана подстрекаването за раждаемост? Май само малцинството ще се зарадва от този закон! Отвратително е! Нямам думи!

    Ще протестираме до дупка!

  5. Дайте да свалим този абсурден закон, който цели смирение и послушание от страх, на и без това, послушния ни български народ! НЕ НА ПЗД!!!!!!!!!!
    Ще протестираме до дупка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *