2024-03-29

24 thoughts on “Гласувайте и определете „Българско събитие на годината в САЩ ’2011“

  1. Браво на училищата, на Теодосий и на късметлийката! Радвам се, че българите още могат да бъдат задружни и целеустремени. Да възродим заедно България!

  2. Мило момиче, бъди здраво и щастливо! Твоят самостоятелен път в живота едва сега започва – убедени сме, че ще получиш още много награди. Успех и в студенството – първата крачка към високите постижения!

  3. Здравейте!
    Аз съм Зорница Станкова, от гр.Лясковец, скоро навърших 20 години. Уча в Технически Университет – Варна. Прибрах се в Лясковец в Петък и майка ми (Нели Станкова)ми каза, че е видяла публикациите във Фейсбук от Вили Желязкова свързани с гласуването и искаше да и помогна за да изпрати глас, защото не може да се справи сама. Тогава решихме да гласуваме за Теодосий Спасов, защото преценихме, че неговото турне най – много е прославило България, а и майка ми си го харесва. Тогава гласувах с моите имена и дори не знаех, че има някаква награда. Когато ми казахте, че съм спечелила първото нещо което си помислих беше…\"това шега ли е?!?\", защото никога до сега не съм печелила дори бонбон. Изключително много се радвам, за наградата, защото с това развитие на технологиите е много трудно да работиш само в къщи на настолния компютър. Сбъднахте ми една мечта – много ВИ благодаря! Мисля, че правите МНОГО с тези организирани събития, които прославят България,освен това по този начин карате българите там да се чувстват като у дома си…а американците да станат част от нашата култура и традиции – уникални сте, продължавайте все така успех! :))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *