Home » Авторски страници

Тероризмът – съществен елемент на геноцида

2012.01.26 Няма коментари
Spread the love

На 23 януари 2012 г. от 20.30 до 21.30 ч. предаването “Диагноза” на Журналиста Георги Ифандиев (“Евроком”-България) се излъчваше без звук.

Хиляди зрители се питахме: “Защо?” Може би поради предстоящата, но все още не започнала магнитна буря от слънцето? Или поради технически причини? А може би защото интервюто не беше с кого да е, а с безкомпромисния правозащитник, политически затворник №1 на комунизма в България (според “Амнести Интернешънъл”), известен юрист – преподавател в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, автор на десетки разобличителни книги, вкл. и такива за тероризма в България и по света – Янко Н. Янков-Вельовски?

Все пак успяхме да се сдобием със запис на това “взривоопасно” интервю и го предоставяме на читателите (в случая – зрители) на “ЕвроЧикаго”. Надяваме се, че заплахите СЕМ да забрани предаването “Диагноза” на Георги Ифандиев ще си останат само зловредни слухове, пускани от враговете на демокрацията.

 

Николай Гусев

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.