2024-04-16

6 thoughts on “Над 300 000 са жертвите на комунизма в България

  1. Репресираните за 45 години били 300 000 , В тази „цифра“ влизат убитите без съд и присъда след 9 септември 1944 г., осъдените и разстреляните от ,,Народния съд“ от декември 1944 г. до април 1945 г., избитите по най-зверски начин в затворите и лагерите, разстреляните при опит да избягат през границата на страната, изселените и малтретираните. Цифрите изумяват с мащабите си за малка България. Убитите веднага след 09.09.1944 г. до началото на Народен съд , са около 2 000 – директно със саморазправа на директни фашистки местни активисти , убивали и клали антифашисти – близките на избитите си отмъщават ! Преди Народния съд са арестувани ~ 28 000 души , от които на съда са дадени ~ 10 000 , останалите са освободени ! От тия 10 000 , на смърт са осъдени ~ 2 800 души , ОБАЧЕ изпълнените смъртни присъди са цифром и словом 1562 – останалите до 2 800 са заменени на различни срокове затвор ! За тъпашкото твърдение – 300 000 , и то елит на нацията , това може да го пише само лъжец ! Истинският елит на нацията начело с комунистите , докара НРБългария до 25 място в света по основни жизнени показатели . А какъв „елит“ е тоя , който пише лъжата , се вижда от писанието му :“В тази ЦИФРА влизат …“ – това не е ЦИФРА , това е ЧИСЛО !

  2. За съжаление има само общи приказки за убитите от комунистите хора. Няма научно изследване по въпроса, а само раздувки, като всеки нов комунистомразец с лека ръка си добавя по няколко 10-ки хиляди…

  3. Верно, че сега има явно банани и маслини, но същите хора, които ги раздаваха скрито покрито на своите хора преди, сега пък дават достатъчно пари, пак на своите хора, за да ги имат както преди. „Се тая и се тия“ както казва Пендо.

  4. Е сега има и банани и маслини.хапвай да ти е сладко

  5. Тази истина беше известна на всеки българин. Но трябваше близо 30 години и цяло ново поколение, за да може да се каже. Ако това не беше верно, истината отдавна щеше да цъфне. Но как да цъфне, когато всичко нямаше в България, и всичко имаше според благоволението на местния главатар. Всичко зависеше от него, даже маслините, бананите и бележките на децата. Да не говорим за по сериозни неща. И за комунистите. Как от около две хиляди, половината от които на съветски офицерски заплати, изведнаж се народиха около 200,000 „народни борци“ обявени с два подписа истински или платени.. И как да не се народят, когато получаваха с пари или без пари, това което никога не можеха да придобият с обикновен труд или споосбности. И аванти по голями от тези на някогашните графове, принцове, или велможи.

  6. За КОМУНИСТИТЕ от БКП / БСП и тяхното котило – само поголовно изтребление – до 9-то Червено коляно …… !!! БЕЗ МИЛОСТ ……!!!

    „ОКО ЗА ОКО – ЗЪБ ЗА ЗЪБ ! „

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *