Home » Избрано

Над 300 000 са жертвите на комунизма в България

2012.01.20 5 коментара
Spread the love

Откъс от филма на БТВ ,,Репортерите” ,,Убитите бащи на България”, в който за пръв път се споменава ужасният обощаващ факт от комунистическия режим в България, докарал страната до истинска катастрофа.

От 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. БКП и ДС репресират под различна форма над 300 000 българи, елита на народа. В тази цифра влизат убитите без съд и присъда след 9 септември 1944 г., осъдените и разстреляните от ,,Народния съд” от декември 1944 г. до април 1945 г., избитите по най-зверски начин в затворите и лагерите, разстреляните при опит да избягат през границата на страната, изселените и малтретираните. Цифрите изумяват с мащабите си за малка България. БКП успява да унищожи и смаже повече хора, отколкото загиналите в Българската армия по време на Първата световна война от 1915 г. до 1918 г., и повече хора, отколкото турският аскер и башибузуците избиват при потушаването на Априлското въстание през 1876 г.- 30 000 души.

Червеният терор лишава за десетилетия напред България от интелекта й. Това е интелектуален геноцид над българския народ, извършен от български комунисти, послушни съветски наместници, които се разпореждат със съдбата на страната от 1944 до 1990 г.

 

http://youtu.be/uI0p0nyN3M8

 

 

5 коментара »

 • БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР said:

  За КОМУНИСТИТЕ от БКП / БСП и тяхното котило – само поголовно изтребление – до 9-то Червено коляно …… !!! БЕЗ МИЛОСТ ……!!!

  “ОКО ЗА ОКО – ЗЪБ ЗА ЗЪБ ! “

 • Пендо said:

  Тази истина беше известна на всеки българин. Но трябваше близо 30 години и цяло ново поколение, за да може да се каже. Ако това не беше верно, истината отдавна щеше да цъфне. Но как да цъфне, когато всичко нямаше в България, и всичко имаше според благоволението на местния главатар. Всичко зависеше от него, даже маслините, бананите и бележките на децата. Да не говорим за по сериозни неща. И за комунистите. Как от около две хиляди, половината от които на съветски офицерски заплати, изведнаж се народиха около 200,000 “народни борци” обявени с два подписа истински или платени.. И как да не се народят, когато получаваха с пари или без пари, това което никога не можеха да придобият с обикновен труд или споосбности. И аванти по голями от тези на някогашните графове, принцове, или велможи.

 • Станимир said:

  Е сега има и банани и маслини.хапвай да ти е сладко

 • Пендо said:

  Верно, че сега има явно банани и маслини, но същите хора, които ги раздаваха скрито покрито на своите хора преди, сега пък дават достатъчно пари, пак на своите хора, за да ги имат както преди. “Се тая и се тия” както казва Пендо.

 • Влади said:

  За съжаление има само общи приказки за убитите от комунистите хора. Няма научно изследване по въпроса, а само раздувки, като всеки нов комунистомразец с лека ръка си добавя по няколко 10-ки хиляди…

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.