2024-04-23

1 thought on “Страхотен Бербо с хеттрик

  1. Английските медии се скъсват да хвалят Димитър Бербатов, който вчера изигра страхотен мач за Манчестър Юнайтед, вкарвайки хеттрик във вратата на Уигън при убедителната победа с 5:0. Очаквано Митко беше единодушно определен за най-добър в двубоя от следколедния кръг във Висшата лига, наричан „Боксинг дей“.

    „Бербатов вкара 3 и изравни Юнайтед и Сити в класирането“, „Димитър Бербатов отбеляза хеттрик за Юнайтед, който унижи Уигън“, „Бербатов блести, Юнайтед съсипа Уигън“. Това са само част от заглавията в английските вестници и сайтове. Името на Митко е във всяко от тях и напълно заслужено. Българският нападател се представи блестящо, а с представянето си срещу Уигън определено заслужава адмирации.

    „Наричайте го Димитър Берба-топ“, пише таблоидът „Сън“.

    „Българинът попадна сред стартовите 11 за първи път от септември насам и заби хеттрик срещу Уигън, за да може Юнайтед да се изравни по точки със Сити на върха“, добавя изданието.

    „Страхувай се Манчестър Сити, много се страхувай.
    Димитър Бербатов беше титуляр едва за втори път от началото на сезона, но отбеляза този факт с хеттрик“, пише „Дейли Мирър“.
    В Англия: Опустошението „Бербатов“

    Отбеляза головете си с уменията на изключителен експерт, пише „Гардиън“ за Митко

    „Това беше денят, в който Димитър Бербатов напомни на Манчестър Юнайтед защо спечели Златната обувка в Англия за миналия сезон. Снощи отбеляза головете си с уменията на изключителен експерт“, по този начин „Гардиън“ хвали Митко.

    „Опустошението „Бербатов“, пък е заглавието в „Индипендънт“.

    „Берба показа сила и техника, докато отнемаше топката и демонстрира възхитителен фалц“, отбелязва goal.com.

    Най-голямото признание за страхотната игра на българина дойде от официалния сайт на „червените дяволи“: „Берба се завръща към най-доброто, което показа през миналия сезон. Безспорният акцент на превъзходния му хеттрик е прекрасният завършек след впечатляващо освобождаване при втория му гол.“

    Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *