Home » Авторски страници

Пред избори (съобщение на посолството ни във Вашингтон, САЩ)

2011.09.14 Няма коментари
Spread the love

УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ,

Наближава крайният срок за подаване на заявления от българските граждани в чужбина (27 септември) за участие в изборите за президент и вицепрезидент на Република България. Подаването на заявление е важно за разкриването на избирателни секции.
В населените места, където има българско дипломатическо или консулско представителство (Вашингтон, Ню Йорк, Чикаго, Лос Анжелис), се образуват избирателни секции при наличие на не по-малко от 20 избиратели, заявили желание да гласуват.  В населените места, където няма дипломатическо или консулско представителство, избирателни секции се образуват при наличие на не по-малко от 100 избиратели, заявили желание да гласуват.
За да упражните правото си на глас е необходимо да бъде подаден изискваният от закона минимален брой заявления в установения срок.

Посолство на Република България
Вашингтон, САЩ

———————————-
Б.Р. Още информация за изборите може да намерите в раздела Акценти на нашия сайт (линк)


Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.