2024-04-20

6 thoughts on “Музика за диктатора

  1. Господин Михайлов, във всички държави има могили на незнайните войни и дори поименно да останат незапомнени делото им се уважава – това по повод:

    Написалите писмото никой не ги знае и не иска. Те утре ще са забравени.

    А по повод:
    Тодор Живков при всичките справедливи критики ще остане важна част от историята на България.
    ще добавя само, че той е важна част, но една тъмна част при докосването, с която всеки честен и чист човек го побиват тръпки, ако не погнуса.

    Пишете ни:
    И за него важи поговорката- за умрелите добро или нищо, това безродниците май не знаят.
    Безроден е бил Вашият кумир, който първо е служил на Гешев (което личи от останлите страници в досието му прочистено от него), после на СССР.
    И никой не би се сетил да спомене името му ако с парите на наследниците на загиналите от режима, не се плащаше на духовата музика и пр.

    Представяте ли си някой да е безусловно умишлено виновен за смъртта на вашия баща, а Вие да изпратите пари не за цветя на неговия гроб, а за музиката в чест на убиеца! Ето на това се казва безродник – на такъв като Вас.
    Чувствам се ужасно, че живея срещу такива като вас и бих напуснал България при първа възможност.

  2. Написалите писмото никой не ги знае и не иска. Те утре ще са забравени.
    Тодор Живков при всичките справедливи критики ще остане важна част от историята на България. И за него важи поговорката- за умрелите добро или нищо, това безродниците май не знаят.

  3. До преди малко си мислех, че някой си прави майтап…. То било истина.

  4. Dear all,kakvo da 4akame ot politici,koito izrastnaha ot prahta na otivashtijat si Komunisam.Samo v BG,toi vse oshte si otiva.Tejko i Gorko na horata,koito preglashtat zalaka na provazglasilite se Novi Demokrati na4elo s negramotnija Ma40 Borisov.Kak mu otivashe sharenoto sako,kogato pazashe Tato.Da beshe ostanal na tova nivo Boiko,samo v BG moje da te izberat za premier…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *