2024-04-19

3 thoughts on “Мирослав Ризински най-после е на свобода

  1. Да, бе! Ние нямаме роднини, не сме ходили и не знаеме какво е в Македония, та платените професионални „българи“ от Македония ще ни обясняват с дежурните ДС-„локуми“ за „терора“, „УДБА-та“, „концлагерите“, ОМО-то, „безвъзмездния“ „патриотизъм“ и „любов“ към „майка България“, …. и цитати от Телериг Шибаняк като „абсолютна“ „истина“? Айде нема нужда: Щом им спрат „субсудиите“ – и веднага ще сменят „плочата“! 10.09.2011 23:36
    гост Бре-бре-бре-бре! Ние нямаме роднини, не сме ходили и не знаеме какво е в Македония, та платените професионални „българи“ от Македония ще ни обясняват с дежурните ДС-„локуми“ за „терора“, „УДБА-та“, „концлагерите“, ОМО-то, „безвъзмездния“ „патриотизъм“ и „любов“ към „майка България“, …. Нема ли да цитирате и Телериг Шибаняк като „абсолютна“ „истина“? Аре ниц, бе! Щом ви спрат „субсидиите“ – и веднага ще смените „плочата“!

  2. Мирослав Ризински е НЕВИН!
    Беше осуден во политички монтиран процес,во режија на УДБа!
    Тој е еден од ретките што имаше храброст и доблест да се декларира како Бугарин,да говори за фалсификатите и српската пропаганда в Македонија!Кога ќе се спроведе лустрација се ќе биде многу појасно.В Македонија сеуште владее УДБ и затоа лустрацијата се опструира!
    ЧЕСТИТКИ за Ризински!

  3. Чакаме публикуването на съдебното решение на райония съд в Скопие, където би трябвало да са изброени доказателствата, защитаваните тези и мотивите на съда за постановяването на осъдително решение за Ризински?! До публикуването му – НЕ ВЯРВАМЕ НА ДУМИТЕ НА ПОДСЪДИМИЯ, ЧЕ Е „НЕВИНЕН“! Не може самообявяването за българин и българското гражданство да са имунитет срещу съдебно преследване за извършени криминални, пък и други, престъпления!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *