2024-04-20

6 thoughts on “Право на отговор на Владимир Каролев по повод публикация в Еврочикаго

  1. Камен: „Не право на отговор, а думата не трябва да и се дава. Но явно такива си плащат на медиите да им тиражират имената. Но… все пак и Онзи горе им ги знае.“

    Има едно правило в журналистиката, което се нарича право на отговор, Камене. Що се отнася пък до конкретния сайт, който е изпълнил това правило, заради публикация, в която се цитира и Каролев, не знам какво точно си мислите за сайта, но ми се струва, че сте далеч от истината.

  2. В най-новата история на България няма по-гнусно нещо от „елитните“ лица на НДСВ- министри, депутати и експерти. Въпиющата им некомпетентност се съчетаваше с дълбока безпринципност и открито заиграване с престъпници и олигарси- без свян и съвест, без капчица морал. Въпросният Каролев бе един от четата на царя по морето (така наричаха четворката- м.велчев,н.василев, с.паси и каролев). Единия не изтрезняваше в чалга-дискотеката, а другите откриваха хотели и уреждаха запълването им с купища израелтяни- безвизово и без проверки по летищата. И всичко това- под личната охрана на разни величия от ДС/НСО- действащи или депутатстващи генерали и ченгета.
    И пак говорят, и пак са „във играта“, и пак ги слушат клетите бе-гейци?!…

  3. Tози «плъх» Каролев, който направи милиони отърквайки се около властта – наричам го плъх защото успява да оцелява като тези всеядни сиви животинки, които ще останат дори след ядрена война – при комунизма бе агент Камен, при СДС се представяше за антикомунист, при царя – за царист. Колко пъти до сега се е хвалел, че е бил икономически съветник и писал програмата на «Българския Великден», в която бе вмъкната от него и подобните му необходимостта от АЕЦ «Белене». А тук още малко и ще се изкара вода ненапита и борец за честност и справедливост!!! На този плъх му е унищожено досието в ДС (останал е само протокола от това), защото от КГБ са го пазили да бъде активиран по-късно и ето го днес – «независим» консултант за АЕЦ – смях в залата!!! Не е смешно – тъжно е, защото живеем в такава държава, в която плъховете вместо да бъдат изтребени и напъдени при тия дето им плащат, могат да се кадидатират днес за кмет на София, а утре и за Президент. Не право на отговор, а думата не трябва да и се дава. Но явно такива си плащат на медиите да им тиражират имената. Но… все пак и Онзи горе им ги знае.

  4. Г-н Каролев, дали вече и паметта Ви изневерява 🙂
    Вие твърдите, че никога не съм коментирал до преди няколко месеца проекта Белене, камо ли да съм „действал като силен поддръжник на новата АЕЦ“. (поредната неистина, която сте тиражирали);.

    Уважаеми, с огорчение от неискреността Ви длъжен съм да Ви припомня датата 30.04.2006 г., от 09:00 ч. по БиТиВи, предаването „Сблъсък“; на Иван и Андрей, тема „АЕЦ Белене – За! и Против!“.
    Аз бях в отбора „Против!“ заедно с Иван Сунгарски (ние и двамата от Национално движение „Екогласност“), а Вие бяхте с Мирослав Севлиевски в отбор „За!“. По сценария Иван Сунгарски се бореше с Мирослав Севлиевски, а аз срещу Вашата особа.
    Припомням Ви, че аз говорех с документи пред телевизионната камера и Вие не издържахте и започнахте демонстративно да драйфате в една кофа, завряхте си лицето в нея – ГРОЗНО!!! Но изпаднахте в конфуз, защото аз показвах доказателства за ядрената мафия, а Вие с голословни приказки (както обикновено и до днес правите!) ЗАЩИТАВАХТЕ новата АЕЦ Белене с декларации.

    Ето това е истината – и се извинете на уважавания г-н Петър Стаматов от този сайт, с който той поддържа огласяване на истината за България от далечната Америка. ДОБРЕ, ЧЕ ГО ИМА!

    Иначе в България за подобни на Бойко Борисов медийни творения, посланик Байърли го е казал доста директно: „Плащат БЕЗСРАМНО в брой на журналистите!„(справка Уикилийкс):
    http://politkovskaya-bg.blogspot.com/2011/05/blog-post_26.html.

    А на Еврочикаго.ком дали Вие вече предложихте комисионна???

    Подпис:
    Петър Пенчев – зам.-председател НД „Екогласност“

  5. Не знам какво е отношението на г-н Каролев към АЕЦ „Белене“, нито какви точно са връзките му с или отговорностите му в Balkan Advisory Company и HSBC, но ми се струва, че по отношение на моментът с агентурното сътрудничество не би трябвало да се сърди на която и да било медия, която цитира официална информация на Комисията по досиетата. Ако има някакви възражения, може би към тази Комисия би трябвало да се обърне.

  6. Благодаря на издателите на eurochicago.com за публикуването на правото ми на отговор.

    С уважение,

    Владимир Каролев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *