Home » Избрано

ТВ кабелен гигант в САЩ добавя разговори по Skype

2011.06.14 Няма коментари
Spread the love

Американският кабелен ТВ гигант Comcast съобщи планове да добави видео чат към гледането на телевизия в партньорство със Skype.

Comcast и абонатите му в скоро време ще могат да осъществяват видео повиквания посредством телевизия с висока разделителна способност (HD) с използване на Skype. „Телевизията прерасна в социално преживяване и Comcast и Skype ще предоставят продукт, който персонализира в още по-голяма степен телевизионната практика“, заяви президентът на компанията Нийл Смит. „Уникалните ни отношения със Skype не само ще променят начина, по който нашите абонати взаимодействат с техните телевизионни приемници, но също така ще създадат нови и важни начини да приближим клиентите си до хората, които са им скъпи“, добавя той. Comcast възнамерявали да предоставят възможност за нискобюджетни Интернет видео повиквания на най-големия екран у дома, гледайки в същото време големи събития, предавани наживо или празнуване на специални събития. От Comcast планират да започнат тестване на услугата Skype с клиенти в близките месеци.
/АФП /

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.