2024-04-19

1 thought on “Населението на България намаляло с половин милион. Над 400 000 българи емигрирали за 20 години

  1. “Националната” стъкмистика в опит да скрие геноцида в България

    Току що слушах поредния зловещ виц на управляващата от 22 години страната престъпна и кръвожадна шайка дегенерати.

    Според НСИ от 9 милиона преди 20 години сме спаднали не на под 7 милиона, а на 7 351 234, като вероятно тези 234 са броя депутати в парламента добавени за повечко цвят в тази национална лъжа.

    Според НСИ – \"Отрицателния прираст се бил дължал не на емиграция!\"

    И това при условие, че от 100 студента учещи в чужбина, се връща само 1 обратно, а от младите хора които познавам, около 50 % искат да заминат в чужбина за да работят и живеят, ако не нормално поне не мизерно.

    Това преброяване е абсолютна измислица, но не това е страшното, а това как управляващата от 22 години човеконенавистна и мразеща българите хунта съставена от дегенерати, престъпници, убийци, техните семейства и наследници се опитват да прикрият престъпленията и геноцида си срещу цял един народ.

    Дори от НСИ признаха с половин уста, че много от българите живеещи в чужбина са броени за местни жители.

    Данните за градовете също според мен не са верни по няколко причини.

    Слабото население което според стъкмистиката ни имаме в големите градове на страната, въобще не съответства на обезлюдените селища в страната и жителите които те са имали в края на 80 те и началото на 90- те години!
    Много интересно, как според стъкмистиката едни хора ги няма вече във Видинско и Плевенско, а в същото време не се появяват в София или Варна, но не са и заминали за чужбина, а се намират явно някъде по пътя, за да се измъдри тази цифра над 7 милиона. Къде са тези хора според статистиката на дегенератите-убийци така и не става ясно!
    Цялата работа ми смърди на защитата от Нюрнбергските процеси; \"Избихме не 4 милиона, а само 2 …\", или нещо такова.

    Истината е; Мъртви и прокудени от родината си българи!

    Интересно и как са борени и така любимите на политическата шайка – цигани в страната, при условие, че много от тях нямат дори лична карта, а тези които имат такава, се водят по регистрация по 50-100-150 човека на един адрес по изборите?!
    Като жители на кой град или селище се водят жителите на гетата в големите ни градове и кой всъщност е правил преброяване в тях?!

    Все въпроси на които “националната” ни стъкмистика няма да отговори, едно по липса на каква да е компетентност и второ като слуга на управляващата страната ни човеконенавистна псевдо-аристократична прослойка .

    Тия са уникални идиоти: http://borsi.blog.bg/novini/2010/01/15/tiia-sa-unikalni-idioti.473017

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *