2024-04-20

1 thought on “ИСКАНИЯТА НА РАЦИОНАЛНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ

  1. „Политици не изпълнили дадени обещания, време е да бъдат съдени за пропуснати ползи от конституционния съд.“

    Та т.нар. „конституционен“ „съд“ e толкова съд, колкото и партийното бюро на БКП в Юридическия факултет на Софийския университет – доколкото почти всички „съдии“ са бивши партийни секретари в същото…

    Статията на г-н Венелин Чалъков поставя въпрос с изключително значение не само за РъБъ, но и за всяка претендираща да е правова, държава.

    За съжаление политиката на геноцид, съзнателно или поради определена доза невежество (ignorantio) провеждана от БКП в лицето на нейните трансмутации (БСП, СДС, ДПС, ДСБ, Атака,НДСВ, ГЕРБ, РЗС, и т.н., и т.п.) вече двадесет и две години унищожава този и без това твърде тънък слой рационални избиратели, за които говори авторът.

    Клиентелистката същност на партийната система при демокрацията резонира идеално на струната на алчността у паразита (мафията-държава) , който, блажено доизсмукващ жизнените сокове на гостоприемника (същия рационален избирател, евфемистично наричан НАРОД), не предусеща близката му (на НАРОДА) смърт, която ще е и началото на неговия (на паразита) край.

    Казано с други думи: като елиминира рационалния избирател посредством емоционалния (подкупния), мафиотската българска държава унищожава създателя на благата, който храни целия обществен организъм, вкл. и всичките му ракови образувания, вкл. и въпросния „емоционален“ „избирател“.

    Никога досега в историята на България не е достигано такова дъно на падението в пропастта на алчността, каквото светът наблюдава през тези 22 години. Сякаш някой е избрал тази малка понтевксинска държавица за лаборатория на Звяра – предшественика на Антихриста (християните разбират за какво става дума, а другите просто ще го игнорират). Та за по-кратък исторически период миналия век се въздигаха от къде по-тежка разруха държави като Германия (двукратно); самата България зае престижното 7-мо място в Европа след три тежки войни (Балканска, Междусъюзническа, Първа световна)!

    Истината има цена. Понякога тази цена е времето, което търсещият истината посвещава на търсенето на знанието за истината. И ако не е носител на Пилатовата ДНК, не ще си измие ръцете, а ще си даде труда да придобие знание за нея.

    Тази материя е превъзходно поднесена в трудовете на проф.Янко Н. Янков-Вельовски, минимална част от библиографията на които представям на вашето внимание (Извлечение от непълния библиографски списък на Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий):

    http://www.booksinprint.bg/Publication/Search?SearchCriteria=AuthorName%3A%D0%AF%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%20%D0%AF%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%3AAnd&SortBy=Title&page=1

    Прогностика, 1993, 2006 г.;

    Документ за самоличност (Политическа документалистика): Българската държава абдикира в полза на Червената мафия, т.3, 2002 г.

    Документ за самоличност (Политическа документалистика): Кого защитава Западът – Човешките права или Червената мафия?, т.4, 2003 г.;

    Политически и правни учения, т.1-12 , 2005 г. – ;

    Кутията на Пандора, 2007 г.;

    Танатология, 2007 г.

    Легитимните основи на политическата власт в България, 2007 г.;

    Българският посткомунистически геноцид, 2010 г.

    COGITO, ERGO SUM!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *