2024-04-23

10 thoughts on “Българи от чужбина предупреждават: Оповестената от ПП „Другата България“ инициатива за преброяване на българите в чужбина е опасна и незаконна

  1. Малко информация за хората,които плюят срещу партия \“Другата България\“и нейната патриотична дейност.Първо-Асен Йорданов,основателят на \“Бивол\“.Доносник,с водещ офицер Тодор Арнаудов,бивш началник на ДС Бургас!Също Атанас Чобанов завършил образованието си в Москва,член на БКП,доносник на ДС с работен псевдоним \“Франсето\“.За него могат да бъдат попитани приятелите от Париж и Щатите… Женен е за рускиня,чиито баща е офицер от КГБ.Ако някой може,дори теоритично да си представи,че тези хора биха могли да говорят истината за каквото и да е,нека чете техните коментари.Мисля обаче,че всички трезво мислещи българи без психични отклонения,могат само да се посмеят над шизофреничните зловония на агентите от ДС,които никога не стават\“бивши\“…
    Прекалено много се занимахме с човечета-ментета,които не го заслужават,затова спирам до тук.Българи четете,но и мислете…!!!

  2. Абсолютно има сертификат страницата. Валиден SSL сертификат. Лъжи на агентите на ДС са това.

  3. Какви са тези Временните Обществени съвети на българите в чужбина, Кой и кога ги е избирал? Нужно е да ни се обясни, сред емигрантските среди почти нищо не се знае, даже има такова мнение че нещо не е наред

  4. Не съм казала, че живея зад граница. Забранено ли е да се пише тук от хора, които са в България??? Някаква дискиминация и ограничения ли има тук??? Аз като гледам никой друг не пише, а вие и мен искате да изгоните….

  5. Диана, специално за теб имам един въпрос – би ли казала къде живееш зад граница и защо пишеш от България сега?

  6. На мен това ми звучи доста глупаво, кой би се занимавал с подобна дейност? Чак толкова много абсурди да стават в България? Не мисля….

  7. БСП „НАЗНАЧАВА“ АГЕНТИ НА РАБОТА ВЪВ ФОРУМИ, ТУИТЪР И ФЕЙСБУК

    учейки се от ГЕРБ и от опита на партия „Другата България“, за която по форумите пишат под различни имена две платени секретарки за по 150 евро на месец, придавайки гражданска активност и подкрепа за измисления патриот с многото имена, на който кукловодите му ще му бият шута щом изпадне и от политиката.

    9 април 2011 г. /БЛИЦ и Медияпул/

    БСП смята да заложи на онлайн кампания, която да гарантира силно присъствие на партията в социалните мрежи Фейсбук и Туитър, както и хвалби за социалистите по форумите в интернет. Това предвижда разработената от Антон Кутев предизборна стратегия, която да обхваща глобалната мрежа.
    Платформата, разписана от депутата, има две плоскости – обща политика и политика по места. Идеята на Кутев е левицата да обхване национални местни форуми, най-често медийни, в които се отразява дейността на БСП.

    Във всеки град местната организация на социалистите ще избере между 10 и 15 “млади и образовани хора”, предвижа още планът на Кутев. Всеки един от тях ще пише в различна сфера. Някои ще имат за задача да хвалят кандидата за кмет на партията, а други да се застъпват пред останалите юзъри за идеите на БСП и “да ги обясняват”.

    На национално ниво също ще има екип от 15 души, които да следят работата на “колегите си” и от своя страна да защитават партийните цели във форумите на националните медии.

    Въпреки че според БСП планът им за онлайн кампания, с която да привличат в редиците си младите хора, е особено иновативен, подобни организирани от ГЕРБ онлайн групички, действат вече от няколко месеца.

    После оформените идеи ще бъдат спускани до представителите на левицата по места, а изпълнението им ще бъде следено.

    В БСП са решили и да подготвят “платформа” от няколко интернет страници, едната от които вече е готова: azprotestiram.com

    Според идеята на Кутев още БСП ще си създаде профил в Туитър, откъдето да изпраща “кратки и ясни послания”, както и “разрития за ГЕРБ”. Също така левицата ще се опита да синхронизира действията си във Фейсбук. “Към момента има десетки групи за оставка на Бойко Борисов – целта ни е да обединим всичко това, за да не се получава такова разпокъсване, а и да имаме реален индикатор за бройки”, обясниха от Изпълнителното бюро на БСП.

    Реализацията на проекта ще струва няколко хиляди лева на месец, но окончателният бюджет, който ще бъде одобрен от тясното партийно ръководство, не е ясен, а може и да бъде разширяван.

  8. „Личните данни, които се въвеждат циркулират в открит вид в Интернет и могат да бъдат прихванати и използвани от недобросъвестни лица.“ Това не може да бъде достатъчна причина за да обвинят партията в злоупотреба с личните данни, защото в интернет пространството могат да се намерят лични данни на хора, които са си ги качили. Ето какво намерих в интернет :
    „Личните данни се намират лесно в интернет. Там са ЕГН-тата на всички министри и банкови шефове. Най-често източници са Търговският регистър, документи на съдия-изпълнители или протоколи от учредителни събрания.

    „Мрежата е рай за измамниците. Те сканират ЕГН-та на хора с чисто минало и високи доходи и ги продават срещу 1000 лв. Купувачите обикновено са специалисти във финансовите афери. В резултат много българи осъмват с източени банкови сметки, продадени апартаменти или с огромни кредити.“
    Ако някой иска да злоупотреби, има хиляди начини да го направи.
    И в този сайт наистина не се иска нищо друго освен трите имена – не е достатъчно за да злоупотреби човек, според мен!

  9. Значи тези така секретни лични данни, за които става дума тука, са сведени само до трите имена и E-mail – всеки може да си ги измисли дори. Не се изисква ЕГН, не се изисква адрес и номер на паспорт или личната карта. Не мога да разбера какво толкова сте ги подхванали, че искат да злоупотребяват?! Та дори във Facebook хората доброволно качват много повече лична информация за себе си, която е достъпна за всеки. Тази статия е неоснователна.

  10. Много ме съмнява да има каквато и да е опасност по преброяването. Дори и да няма такъв сертификат със сигурност от партията са регистрирани като администратор на лични данни, така че не виждам какъв е проблема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *