2024-03-28

2 thoughts on “Антон ТОДОРОВ пред вестник ШОУ за политиците и изборите

  1. ”- Да говори Костов срещу Русия, е все едно Владо Кузов да говори срещу педофилията.”

    Както и да говори срещу БКП, БСП, ДпС, ГЕРБ – всичките производни, барабар с иванкостовото ДС-б – от едно и също змийско котило.

    Един ден бъдещите изследователи-историци ще бъдат изумени от невероятната перверзия на костовци, стояновци, соколовци и т.п., продали България за вечните библейски тридесет сребърника.

    ”Крайно време е дори малобройната секта привърженици на Сините да осъзнаят, че докато Костов беше на власт, той не само скри досиетата, заедно с тогавашния президент Петър Стоянов, но и обвърза България с Русия в енергийната сфера за десетилетия напред.

    И Костов, и „Виктор“ са олицетворение на най-подлата квота на „новата“ номенклатура, курдисана от кукловодите на „прехода“ да забаламосва лековерното българско население с празни думи и неизпълнени обещания за кардинални промени.

    Та нима някой друг стоеше през 1984 г. зад мръсната игра със забраната Партия Либерален Конгрес (ръководена от Янко Н. Янков) да участвува в парламентарните избори, а не тогавашният зам.-министър на правосъдието Петър Ст. Стоянов?

    Но охлосът е от онези количествени образувания, които са способни да помнят от ден до пладне, и това умело се използува от мераклиите да го яхат мандат след мандат.

    ”Бившият шеф на парламента Йордан Соколов каза буквално следното: „През 1997 г. приехме закон за разкриване на досиетата, много по-слаб от сега действащия. Конституционния съд отмени всички важни текстове. Ние имахме информация, че в Конституционния съм има 4 съдии агенти на ДС и знаехме какво ще се случи. Тук беше направена грешка – нямаше нужда да се изчаква решението на Конституционния съд. Трябваше да се обявят агентите преди решението. По този начин агентите в Конституционния съд нямаше да имат мотив да гласуват срещу закона”.

    Нещо да се е променило оттогава?

    Няма и да се промени.

    Т.нар. „Конституционен съд“ гъмжи от „бивши“ партийни секретари на БКП; какво друго поведение очаквате от тази пасмина?

    А Соколов да не се прави на ощипан травестит – „уж“ не се били сетили какво трябвало да направят… Как да се сети горкият, като жена му е също бивш партиен секретар на цял университет, а той самият – доверено лице на комвластта, упълномощен от същата да кадрува в Софийската адвокатска колегия?!

    Да не говорим за съветническата му дейност в ЦК на Димитровския комунистически младежки съюз…

    ”Всъщност изразът на Борисов “Ние с Костов сме се разбрали” има много прагматична база. Тези задкулисия вече 20 г. дирижират прехода.”

    Има си хас да не са се разбрали! Та нали са навързани като свински черва – всички са от едно котило, което пазят като писано яйце – нелегитимната БСП – наследница на нелегалната БКП, съществувала над 40 години (1949-1990) фактически, но не и юридически… Вербалните им закани – отвереме-навреме – срещу соцпартията са само димна завеса за лековерните им фенове. Изявяват се като сурогатни епигони на фамозния Жорж Ганчев, който сипеше огън и жупел срещу комунистите, но винаги гласуваше в техна подкрепа.

    ”А до него е Стоян Сталев – забележете, до 1990 г. вкл. е бил секретен сътрудник на II главно управление на ДС, 1 отдел, 3 отделение – следил е определени чужденци в България. Той дори беше член на кабинета “Софиянски”. Изобщо, мерзка и отвратителна работа.”

    Името на тази одиозна фигура неслучайно се появява съвсем рядко под светлините на медийните прожектори.

    Явно го пазят за бъдещ зор-заман. През 1990 г. официалният му баща – проф.Живко Сталев – в битността си на председател на Централната избирателна комисия за изборите за Велико Народно събрание направи неоценима услуга на комунистите, като прикри гигантските фалшификации на изборните резултати.

    Отблагодариха му се, като пратиха сина му посланик в Германия, а след това – и в Турция. Дадоха му креслото на министър на външните работи в преходното правителство на Софиянски. Гудиха го шеф на важна агенция, през която минават сериозни парични потоци, където се скатава и до днес.

    Познавах го добре – беше ми студент, а по-късно и колега (тогавашният шеф на всички юристи в България акад.Ярослав Радев – зам. на Тодор Живков по държавна линия – ненавиждаше семействеността в Единния център по науките за държавата и правото, но този път явно по-горни „шефове“ от него го бяха принудили да замижи и с двете си очи).

    Уверявам ви – това момче е архиподлец като официалния си баща – никога не се доверявайте на обещанията му – ще ви преметне.

    Очевидно двуличието е в кръвта им.

    Не само на последния – на всички гореописани.

    Затова България е на това дередже.

  2. Бих искал да попитам г-н Тодоров дали знае кои бяха политиците ,които спазариха отпадането на мажоритарните избори за народни представители във ВНС.От протоколите на кръглата маса става ясно кои са за пропорционалната и кои за мажоритарната система за гласуване , та се стига до гласуване на половината народни представители по едната система и половината на другите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *