2024-04-19

1 thought on “ЦЕНАТА НА ТОКА – НЕВЪЗМОЖЕН БАЛАНС ВЪРХУ ВУЛКАН ОТ ЖЕЛАНИЯ

  1. Каквото и да се говори, цените на енергоносителите в България са ГЕНОЦИДНИ.

    Те обуславят себестойността на всички останали производства, продукти и услуги, като с постоянния си натиск надуват инфлационния балон.

    Високите им тарифи – нарастващи в пъти от производителя до потребителя – не само загробяват предсрочно хиляди българи, но и са мощна спирачка за конкурентоспособността на всичко Made in Bulgaria.

    Най-ниският плосък данък в Европа (10%) беше добър ход, който обаче се обезсмисля от нереално високите цени на електроенергията. Стимулът, облагодетелствуващ енергийната мафия, мощно отблъсква всички останали потенциални инвеститори.

    Имитирането на конкуренция чрез подаряването на българската държавна електропреносна мрежа на три различни корпорации (една от които също държавна…) говори за участието на всички досегашни власти в задкулисието на ГЕНОЦИДА над тукашното население.

    Изнасянето на преден план на „споровете“ между монополистите и ДКЕВР има за цел да отклонява вниманието на туземците от основния въпрос: този за целенасочената геноцидна политика на енергийната мафия – част от дружния хор на корумпирани наши и чужди елити, тикащи България към определеното й място за заден двор на Европа.

    Докога обаче само отделни граждани като проф.Янко Н. Янков-Вельовски ще се осмеляват да навират в очите на сляпата Темида явните престъпления на енергийните плутократи? Останаха ли читави люде сред населението между Дунава и Родопите? Или 66 години робски сън му се виждат недостатъчни…

    „Паситесь, добрые народы!
    Вас не разбудить чести клич,
    Ни дух борьбы, ни дух свободы –
    Вас надо РЕЗАТЬ или стричь…“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *