2024-03-28

11 thoughts on “Как се става масон в БГ

  1. Боже, боже, Ивайло Симеонов и той направил партия. Който има идея какво направи тоя ла.нар като председател на студентски съвет ТУ-София знае що за б….к е това същество. Ето малко за „лидера“ на тази „партия“

    http://www.segabg.com/article.php?issueid=1548§ionid=5&id=00005

  2. Първо искам да кажа здравейте на всички читатели и коментирали статията хора.
    Предварително се извинявам за неточния и непоследователен изказ.
    От всичко прочетено дотук ми се повръща!
    Познавам лично Ивайло Симеонов и смея да твърдя заставайки зад думите ми с името си, че всичко написано по горе е пълна измислица и лъжа.
    Как може изобщо и на кой му хрумна да напише такива неща за Ивайло. Ума не ми го побира.
    Като се замисля, в България е така – появи се един кадърен, способен, проспериращ умен млад човек, искащ да направи нещо добро най- вече за младите хора в България и хоп – мутра, измамник, не знам си какъв лош човек… По този повод се сещам за един виц, разказващ за българите напъхани в казан в ада. Един тръгне да излиза и всички го дърпат да се връща.
    Запознах се с Ивайло Симеонов съвсем случайно. Направи ми впечатление, че е сигурно единствения успял човек в България, който обръща внимание на хората и ако може гледа да помогне, НЕ С ЦЕЛ ЛИЧНИ ОБЛАГИ!!!
    Един от малкото хора, даващ шанс на младите.
    Напълно нормално навлизайки в политиката да се опитат да очернят името му.
    Болно ми е да чета тези лъжи, точно за този човек.
    Държа да кажа: не съм агитатор,партиен член, роднина, подчинен или какъвто и да е било на по-горе коментираните личности.

  3. „….ако уважаемият автор се интересува как се става масон и на какви изисквания трябва да отговаря, да се обърне към мен – ще получи пълна информация по въпроса.“

    Г-н Иван Миланов, аз не съм авторът и нямам нищо общо, но определено се интересувам от информацията която предлагате, има ли начин да се свържа с Вас и да ми обясните?

  4. Тази простотия може да я напише само човек, който не си е направил труда ДАЖЕ да прочете 20-30 страници по въпроса.
    „…човек съм, като всеки средно статистически българин – човек с нормален бизнес и семейство. През цялото време си задавах въпроса – Защо аз?“
    Ами никой не разбра. От обърканите изречения, се разбира, че го канят, за да му „отворят пътя“ към сладки поръчки без конкурси (?) и му дават карт бланш да прави каквото си иска – получава страхотна защита: „…Каквито и проблеми да имате с НАП , МВР или здравеопазване, обадете се…“ И този средностатистически частник възмутено отказва! Защо? За да публикува тук!
    Глупости на търкалета! В тези общества никой никого не кани. Ако искаш – ти търсиш път към тях. Е, може да са поканили 2-3 милиардери 😉 Не повече. 😉

  5. Здравейте,драги читетели.
    Искам само да Ви кажа,че написаното е само една част от всичката пумия която сипе това момче.И че такива особи нямат място в структурата на образуванието,именно защото единствената роля на това момче е да смуче средства по всякакви начини,а не и да допринася по какъвто и да е начин.Лично за мен дори трябва да е на подсъдимата скамейка.Точно заради акива хора като него …………………………..Вижте каквото и да се каже все ще е малко.Просто си задайте въпроса как с доходите на асистент или какъвто е там,това момче кара автомобил за 100 000лв.И живее в апартамент за 100 000 EUR и толкова ли.Не има и още но не съм аз човека пред който трябва да отговаря…………..

  6. Ивайло Симеонов – много известно лице в ТУ. Не знам дали управляв ректора на института, но докато бях студент нашумя с това, че прецака бизнеса на 2-3 от СС (Студентски Съвет за тези, дето не са от университета). А тези дами и господа бяха една групичка с 200-300000 за година, ходеха на екскурзии, купуваха си … абе всички си ги знаехме. И си предаваха комнадването от гадже на гадже, от съквартирант на съквартирант. И винаги се хвалеха, че те избират ректора и затова им плащат така.

  7. п.с.
    Исках само да добавя, че ако уважаемият автор се интересува как се става масон и на какви изисквания трябва да отговаря, да се обърне към мен – ще получи пълна информация по въпроса.

  8. Здравейте,
    Прочетох публикацията и съм напълно съгласен с автора (приемам, че е написал истината.
    Искам само да информирам, че това не кореспондира по никакъв начин с масонските принципи и норми. Ако се докаже, че е истина, тези хора нямат място в масонството.
    С уважение,
    Иван Миланов

  9. Съвсем склонен съм да вярвам на написаното, защото знам какви мизерии прави И. С. на студентите в ТУ. Това ли е идеята на масонското движение? Децата на дявола ли са неговите членове в България? Самият факт, че човек като Ивайло Симеонов членува там дава частичен отговор. Дано другата част от отговора да е, че има и от другия вид хора.

  10. Lazar: „без да дават възможност на човек да се защити.“

    Ами че защитете се – авторът е посочил имена. Спокойно може да бъде осъден от тях ако ги е наклеветил. При това са двама срещу един.

  11. Пубрикуването на подобна гнусотия показва само, че авторът оплюва хора които много добре познава, били са много близки и по някаква страна и „благородническа“ причина не са могли да разделят едни пари.
    А сега за спомен от прекараното време заедно, ги плюе в сайтове, които публикуват всякакви съмнителни материали от анонимни автори, без да дават възможност на човек да се защити.
    Браво – достойно и мъжествено. В кой анонимен и безидеен сайт ще е следващата плювня?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *