2024-03-29

4 thoughts on “Борисов реже лента сред отровни фекалии

  1. Адаш, нима вярваш, че истината вирее у нас. Затова, слава богу, имаме легитимно второ правителство зад граница – така е било и при Тошо, но тогава връзката за навън е била потайна(или се е шепнело в кухята). Не трябва да търпим повече да ни лъжат и да ни правят на маймуни, като ни гледат в очите чрез репортерките с камери и микрофони. Баста.
    Повдигнатият проблем не е измислен, нито виртуален. Ако в Исперих не беше гаф на ДПС-активист, щеше да се потули. Както и в Лом, досега. Екогласност затова е национално, за да реагира комплексно при проблем, да обобщава и прилага граждански натиск за решение.
    А относно Брюксел не се притеснявай, те вече са наясно и чуват гражданите, май. Жалка наистина е българската съдба – да имаме лъжливи управници. Но то е заради народопсихологията на НЕсвободния българин и масовото преклонение към властта, от страх. И гласува със стомаха си. Мен ме е срам, а за теб не знам.

  2. Адаш малко ми е трудно да си представя министър председателя на Балгария хванал лопатата и изриващ фекалите. Или може би хванал четката и пребоядисващ фасадите на сградите в София. Та кото си отида в България да има къде да си направя снимка, която да покажа с гордост на колегите си. Съжалявам, но не искам да подкрепям подобни гюрултаджии – нещо като да ходиш на пазар не за да купиш или продадеш ами за да правиш калабалък.
    Ненавиждам когато някой използва всяка трагедия за да си прави мъничката си политика, защото това е подло към страдащите и с нищо не помага да се разреши какъвто и да е проблем!
    А това да заобиколиш всички институции в България и да показваш загриженост навън е най-обикновен донос. Предполагам че така го е приел и Жозе Мануел Барозу, ако ще и да е пратен от Екогласност

  3. Исперих бе пръв, след него Лом… Дано да няма други да ги последват, адаш.

  4. Откъде община Исперих се появи па пътя между Лом и Видин!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *