2024-03-28

3 thoughts on “Македоно-българската черква „Св. Георги Победоносец” в Торонто се завърна в лоното на майката-църква

  1. България не се управлява от комунисти, господине, България се управлява от олигарси и плутократи, някои от които като Пеевски и мнозина други са и „народни избранници“, а други са само олигарси. Хората, които представляват икономическия и политическия „елит“ на страната, могат да са и са от различни партии, някои от тях сменят партиите като носни кърпички, а комунистите, когато въобще е имало такива, са започнали да изчезват още след 9-ти септември 1944 г., давайки първенство на партийните апаратчици на БКП и на агенти и доносници на тайните служби. После, след 1989 г. тия партийни апаратчици, както и разни ченгета от ДС, оформят до голяма степен разбира се новия икономически елит. Но комунисти в България отдавна няма.

  2. Вашата църква прави историческа грешка ката се връща в Българската Православна Църква. Въпреки новият Патриарх БПЦ продължава да се управлява от комунистите. Това е факт и показва едно: как вие не познавате ситуацията в България.

  3. Тази черква остави ли някаква информация? Адрес, телефон, имена? Аз имах приятели в Торонто, но се преместиха в … на $500 мили растояние. 🙂 Сега няма кого да питам.
    Който има връзка, моля да им изпрати бележка че искаме да им дадем информация за предстоящите избори. Както и адресите на нашите групи да се включат в тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *