2024-04-19

7 thoughts on “Цветанов: Явно е вярно – мафията си има държава!

  1. прочети Ралица said:
    Ник ,защо само цитираш Боко и Цеко ,а по фактите изнесени от Ралица мълчиш ?
    # 4 август 2010 at 2:04 PM

    На забележката на прочети Ралица отговарям:

    Авторът очевадно е пропуснал да забележи първия и втория ми коментар, изразяващи наблюдението ми върху състоянието на следствието, прокуратурата и съда (първите две – част от Втората власт, третият – самата Трета такава).

    Ралица не изнася факти, а просто цитира становището на съда. Както уместно отбелязва Петър, въпросният съд се прави на неразбиращ значението на съвкупността от факти, сочещи към наличие на престъпно поведение.

    Впрочем, такова е поведението не само на следствието, прокуратурата и съда през последните двадесет години, но и на всички онези (не само у нас, но и на Запад), които се правят на слепи и глухи за тоталния геноцид над българския народ.

    Що се отнася до съдебната софистика – другарите са майстори в изопачаването на фактите – вкл. и чрез елементарното им премълчаване.

    Слава Богу, има хора като проф. Янко Н. Янков-Вельовски, които неуморно бият камбаната на народната свяст (виж първия коментар). За съжаление съвестта на населението е приспана – единствената надежда е в народа – който, както винаги, е само малка част от населението.

  2. Факт от Ню Йорк
    Син на мой познат учеше в Нюйоркският университет преди доста години. За да се издържа започна да прави кутии за приемане на кабелна телевизия (тогава кабелната телевизия беше аналогова). Производството е ставало с редовно закупени части от магазин Радиошак, и се продават официално и законно. Синът се е познавал дори с главният прокурор на Ню Йорк и всичко си вървяло добре и бизнесът му се рараствал. Докато не го посетил прокурора и го видял как живее с 5 000 долара на месец. Това ядосало прокурора и издал заповед за задържане. Полицаите го измъкнали на следващия ден, докато приятелката му се къпела в банята. Около 45 дена седял в затвора докато вървяло следствието. И след като всичко било законно не доказали нищо и го пуснали – без обвинение. Не е обвинен в убийство или някакво друго тежко престъпление, а за незаконен бизнес и лежи 45 дена за нищо.
    Чудя се от каква материя са направени българските съдии, за да постъпват така идиотски с мафиоти. По-горе някой е поставил материалите по делото. Разхождат се факт по факт за да преценяват какво колко струва. А като ги събереш като цяло каква изглежда картината, никой не се интерисува. Или това няма значение? Мога до ви уверя че има – защото всички тези факти се отнасят до определена група хора притежаващи арсенал почти колкото на софийската полиция – но явно за съдиите и това няма значение. Явно това не се учи в нито един курс на Юридическия факултет.

    Господа съдии размърдайте си съвестта, защото ще дойде време да отговаряте за нейната липса пред по-висш съдник.

  3. Ник ,защо само цитираш Боко и Цеко ,а по фактите изнесени от Ралица мълчиш ?

  4. Пуснаха тези, които са готови да изпълнят мокра поръчка срещу настоящия премиер. Хора, които убиват. Това каза зам.-главният прокурор Бойко Найденов по повод пускането от ареста на задържаните при операция „Килърите”.
    „В оперативните разговори, които са водени, става въпрос за това, че тази група действително е приемала да изпълни и мокра поръчка срещу Борисов. Това са сериозни неща. Имаме такива сведения, няма да влизаме в детайли”, каза още Найденов, цитиран от агенцията.

    По-трудно се работи, когато свидетелите са изплашени, заяви Бойко Найденов. Според него има 20 тома доказателствен материал, а пряко доказателство за поръчка за убийство не може да има, защото това се е случило назад във времето, когато не е имало видеозапис на този разговор.

    Преки доказателства има от по-късен етап – проследяване на разговори и т.н., свидетелски показания, които говорят за мотив и т.н., всичко това го има. Те дори са приемали да говорят за убийството на настоящия премиер на страната. Това са оперативни неща, за които имаме сведения, които няма да коментирам, но нещата са страшни”, каза Бойко Найденов.

    Вчера Софийският апелативен съд освободи от ареста с по-лека мярка четирима от задържаните при операция Килърите. Мотивът – липса на доказателства. Петият от групата остава в ареста, но по друго обвинение. Петимата са обвинени за организиране и извършване на убийството на Юри Галев. Според апелативните съдии, липсват доказателства, че групата е съпричастна към убийството на Галев.
    Днес премиерът Бойко Борисов обяви намерението си да предостави на ФБР и Европол наличните по случаите Всичко коз и Килърите доказателства, за да преценят дали са годни за пред съда. Тримата, задържани при първата операция и обвинени за данъчни измами, също бяха освободени (под гаранция) от Апелативния съд в София.

    http://dnes.dir.bg/news/boyko-nydenov-operatzia-kilarite-6853185?nt=4

  5. Съдът: няма престъпление без доказателства

    Ралица Ковачева, София

    Решението на Софийския апелативен съд да освободи четирима от 5-та задържани при т.нар. операция „Килърите” отвори нов фронт на войната между изпълнителната и съдебната власт. Вътрешният министър Цветан Цветанов нарече решението на съда „безобразие”, а премиерът Бойко Борисов „провокация към държавата”. И заплаши, че ще изпрати доказателствата по случая на Европол и на ФБР за мнение. Премиерът намекна, че действията на съда не са ръководени от професионални мотиви, защото той още преди десетина прочел, че има нагласа да се бойкотират дела. И тъй като единственият начин да преценим доколко тежат позициите на двете страни в спора са фактите, предлагаме ви основните моменти от мотивите на съда. От страна на изпълнителната власт имаме думата на премиера и на вътрешния министър.

    Из мотивите на решението на Софийския апелативен съд за мерките за неотклонение на „Килърите” (euinside е запазил оригиналния правопис):

    …Принципите на демократичната държава, каквато претендира, че е Република България, изискват спрямо едно лице да бъде взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ ако подозрението, че е извършило престъпление е обосновано, т.е. ако по делото са събрани достатъчни, макар и понякога в минимален обем доказателства, за неговото участие в деянието, за което е обвинен. При това изискването на закона е обоснованото предположение да се извлича от годни доказателствени източници, а не от докладни записки, справки и кореспонденции, съдържащи информация от оперативно естество.

    Съгласно доказателственото право предмет на доказване в наказателния процес е съвкупността от тези факти и обстоятелства, които трябва да бъдат установени, за да се реши правилно разглежданото дело. Тези факти и обстоятелства следва да бъдат установени по реда и способите, предвидени в НПК, за да бъдат годни за оценка, при извършването на съответните фактически изводи относно авторството на деянието, механизма и начина на извършването му.

    Необходимо е също така да се отбележи, че още в ІІІ курс в Юридическия факултет, студентите по право учат основните форми на съучастие и от този момент натам дори за тях е ясно, че подбудителството и помагачеството са особени форми на съучастие, при които подбудителят и помагачът отговарят само за това, за което умишлено са склонили или подпомогнали извършителя и то само ако е установено, че той е осъществил деянието, за което те са го подпомогнали или подбудили.

    Относно автомата „Калашников”:
    Особено важен факт се установява от заключение на същата експертиза, а именно, че с намереното в дома на обвиняемия М.И. оръжие не е извършено престъпление, регистрирано на територията на страната, включително и това, че намерените на мястото на покушението на Ю.Г. и Б.В. гилзи не са изстреляни от това оръжие. С други думи, в дома на обвиняемия И. автомат не е оръжието, с което са били простреляни Г. и В.

    СИМ- картите:
    Установено е чрез тези справки от какви номера на такива карти са провеждани разговори и SMS-кореспонденция от клетките на мобилните оператори, намиращи се в района на извършване на престъплението спрямо пострадалите Ю.Г. и Б.В. Установени са изходящите и входящите обаждания и съобщения от тези номера към номера на други мобилни телефони, намиращи се в други клетки на мобилните оператори в страната. Установено е също така, че нито един от тези номера, съответно предплатени карти, не се води на името на някой от обвиняемите.

    Следва да се отбележи, че една част от номерата, за които са приложени справки са на карти, регистрирани на имената на лица, които по някакъв начин са свързани с обвиняемите. По отношение на тези връзки е изготвена подробна докладна записка, в която е анализирана цялостната информация, постъпила от мобилните оператори. Макар и изключително подробна, посочената докладна записка не е писмено доказателство или доказателствено средство по смисъла на НПК. Информацията, която се съдържа в тази докладна записка има единствено оперативен характер и може да бъде само насочваща по отношение на органите на досъдебно производство, които са длъжни да събират годни доказателства, чрез доказателствени средства такива, каквито са предвидени в НПК.

    Разговорите, засечени между тези номера в нощта на извършване на покушението над Ю.Г. и Б.В. са осъществени от клетки, в района на които са се намирали съответно обвиняемите М.И., В. К. и П. С. Липсват доказателства обаче, че по същото време предплатените карти са използвани именно от обвиняемите, а не от други лица. Освен това, посочените разговори не са единствените проведени в района на клетката на съответния мобилен оператор, в посочения отрязък от време, за да се твърди, че само свързаните с покушението върху Ю.Г. и Б.В. лица са се намирали в посочените райони.

    Установено е също така, че по време на покушението срещу Ю.Г. и Б. В. обвиняемият П.С. се е намирал в гр. Варна, а обвиняемия К. – в гр. София, в ж.к. „Младост-3”. Тези обстоятелства се извеждат от показанията на свидетели и справки от мобилните оператори, за проведени разговори от карти, регистрирани на имената на обвиняемите С. и К.

    Дори да се приемат за достоверни показанията на свидетелите Б. и К. Й., че през 2008 г. обвиняемият П. е поръчал убийството на Ю.Г., от тях не може да се направи извод, че същият има някакво участие в престъплението, извършено 2 години по-късно.

    Липсват каквито и да било доказателства по делото, че обвиняемият П. е подбудил обвиняемият С. да осъществи престъплението по чл. 116 от НК. Следва да се отбележи, че на С. не е повдигнато дори обвинение за извършителство, за да се преценява доколко е осъществено склоняване от страна на П. спрямо С.

    Действително обвиняемите П. и С. са се познавали и са се срещали в гр. София, в гр. Самоков и в к.к. Боровец, което се установява от разпита на различни свидетели, депозирали показания по делото. Само от това познанство обаче не може да се направи извод за авторството на деянието. Не е установено по делото преди, по време и непосредствено след извършване на деянието между двамата да са провеждани разговори било лично, било по мобилни апарати, ползвани от тях, а още по-малко доказателства, от които да е направи извод, че П. умишлено е склонил С. да извърши престъпление спрямо Ю.Г. Нещо повече, от нито едно от доказателствата не се установява между обвиняемия П. и пострадалия Г. да е имало някакви конфликти, противоречия, конкурентни икономически интереси или други проблеми, които да мотивират обвиняемия П. да извърши такова престъпление. За такива не говорят дори близките на Ю. Г.

    Всичко изложено се отнася и за обвиненията, повдигнати срещу обвиняемия П.С. И по отношение на него не са установени факти, от които да се направи извод, че е познавал лично Ю.Г. и че са имали неразрешими конфликти помежду си, които да го мотивират да извърши престъпление спрямо него. В деня на извършване на престъплението по чл. 116 НК обвиняемият С. се е намирал в гр. Варна. По делото отсъстват годни доказателства, че по някакъв начин той да е подбудил обвиняемия К. и обвиняемия И. да подпомогнат, а обвиняемия П. да извърши престъпление по чл. 116 от НК. Такъв извод не може да бъде направен само въз основа на разпечатките от разговори, проведени между няколко номера на мобилни телефони. Тези разпечатки не са доказателство, че именно посочените четирима обвиняеми са се обаждали от тези номера и са говорили помежду си. Следва да се отбележи, че у тях не са намерени предплатени карти с посочените номера. Но дори и да се приеме, че именно обвиняемите са говорили от предплатени карти с посочените номера, само това не е достатъчно, за да се приеме, че те са осъществили вмененото им деяние.

    От обвиненията, повдигнати срещу обвиняемите и от всички материали, събрани по делото, не става ясно как и с какво обвиняемите К. и И. са подпомогнали обвиняемия Г. П. да осъществи деянието. Липсват от друга страна каквито и да било доказателства, че именно Г.П. е прекият извършител на престъплението по чл. 116 от НК. Органите на досъдебното производство не са се постарали да установят къде се е намирал по време на престъплението обвиняемият Г.П. По делото липсват веществени доказателства, свидетелски показания или експертни заключения, които да сочат обвиняемия Г.П. като пряк извършител на деянието. Не е немерено оръжието на престъплението, от мястото, където е стоял стрелецът, установено по делото, не са иззети биологични следи, които могат да бъдат свързани с обвиняемия Г.П. Всичко това не само, че разколебава обвинението, което е повдигнато конкретно срещу обвиняемия Г.П. но и това, повдигнато срещу останалите обвиняеми, тъй като при липсата на доказателства, че именно той е физическият извършител на престъплението не може да се направи извод, че другите трима обвиняеми съответно са го подбудили или подпомогнали да го осъществи.

    Тук следва да се отвори една скоба, за да се обсъди представеното в днешното съдебно заседание заключение на съдебно-психологична експертиза. Прави впечатление формулировката на задачата, поставена на експерта, а именно : „ Да се извърши психологично изследване на лицето Г.П.П., при което да се установи съпричастността му към извършено престъпление по досъдебно производство № 429/10 г.”. Прави впечатление също така и заключението на тази т.нар. експертиза: „С много голяма степен на вероятност може да се твърди, че описаните в експертизата емпирични наблюдения и данни от психологичното изследване на Г.П. свидетелстват за съпричастността му като пряк извършител на убийството на Ю.Г., отговарят на истината. С голяма степен на вероятност може да се твърди, че споделената и потвърдената в реакциите и отговорите на П. информация, свързана с престъплението – убийството на Ю.Г., е достоверна”. Макар информацията, съдържаща се в т.нар. психологична експертиза да е представена във вид на експертно заключение, то същото няма характер на такова, защото в него не се съдържат констатации, направени въз основа на специални знания, каквито съдът не притежава, а единствено личните впечатления на експерта за поведението на обвиняемия и предположението му на какво се дължи това поведение. Следователно в цитираната експертиза е направен опит по недопустим начин чрез едни, всъщност свидетелски показания да се обоснове едно съмнително поведение на обвиняемия, а оттам и съпричастността му към разследваната престъпна дейност. Поставената задача на експертиза поначало е недопустима, тъй като не може да бъде предмет на експертна оценка, понеже не се изискват знания от областта на психологията, за да се установи дали определено лице е извършител на престъпление. Това е правен въпрос, отговор на който може да бъде даден единствено и само от съда.

    Следва да се отбележи, че по делото са представени и писмени материали, озаглавени „Справка относно получена информация при прилагането на СРС”. В тази справка са преразказани в сбит вид част от разговорите между различни лица. Тези материали нямат характера на веществени доказателствени средства, събрани чрез СРС по реда на НПК, поне във вида, в който са приложени по делото, поради което настоящият съдебен състав не намира за нужно да ги обсъжда.

    По отношение на обвинението по чл. 321 от НК, повдигнато срещу обвиняемите С., К., И. и П., за това, че първият е организирал и ръководил, а другите трима са участвали във въоръжена престъпна група, изобщо не са събрани никакви доказателства, даващи основание да се направи извод в тази насока. Единствените доказателства, които свързват четиримата обвиняеми са свидетелски показания, както беше посочено по-горе, от които се установява, че М.И. е кръстник на детето на Г.П., че П.С. се познава с В.К. и т.н. Липсват обаче доказателства за наличието на какъвто и да било общ умисъл у тези четирима обвиняеми за извършването на каквото и да било престъпление. Не са налице доказателства не само, че съществува такава група и че обвиняемите са участвали в нея, но и че тази група е била въоръжена.

    Настоящият съдебен състав, с оглед изложеното намира, че по делото не са налице доказателства, от които да се направи извод за наличието на обосновано предположение относно авторството на деянието по чл. 115 от НК, в което е обвинен Я.П. и авторството на деянията по чл. 116 и чл. 321 от НК, в които са обвинени К., С., И. и П.

  6. <b.Проф. Янко Николов Янков-Вельовски години наред не престава да предупреждава мислещата част на България (у нас и в чужбина) за метастазите на мафията.

    В предишния коментар са посочени хипервръзките на десетки негови предупреждения, които оставаха глас в пустиня.

    Ето че настъпи време, когато днешните първи държавни мъже бяха принудени от обстоятелствата на реалната българска действителност лично да потвърдят правотата на предупрежденията на проф. Вельовски.

    Очевидно ножът е стигнал до кокала, щом от най-високата държавна трибуна вече се изричат истини, които иначе са известни не само на българите, на европейците, но и на американците (така е, макар че си мълчат).

    Вече двадесет години България затъва все повече и повече. От цветуща аграрна държава (заемаща седмо място по жизнен стандарт в Европа през 1939 г.) тя стана „развита промишлено-аграрна страна“ в периода 1944-1989 г., за да стигне до положението на 137-а позиция (обкръжена от най-изпадналите афроазиатски държави) в Четвъртия свят.

    И за това не е виновен планът „Ран-Ът“, както се опитват да ни внушават подставени журналисти, а непроменената след 10.11.1989 г. обществено-политическа организация, неразградената тоталитарна съдебна система, новата „Конституция“ и плутократичното законодателство.

    Както би казал новият български дипломат в Чикаго, „Със стари парантии не се гради нов обществен дом“.

    Завареният социалистически прокурорско-съдебен апарат остана непокътнат, дори по-лошо – новата „Конституция“ го бетонира като доживотно несменяема „магистратура“. Какво друго да очакваме от социалистическите съдии и прокурори, освен тотално проваляне на всеки, дори и плах опит, за промяна на социалистическото статукво (скрито зад паравана на „демократичното“ говорене)…

    Днес убийците (изпълнителите на мокри поръчки и предназначените за бушони дребни „поръчители“) са предварително оневинени от „съда“ и са пуснати на свобода. Това се прави с далечен прицел.

    Първо, но не най-решаващо: обществото да тръпне в страх, виждайки, че няма Право, няма Съд, а социалистически произвол – никой не е в безопасност, щом убийците са на свобода;

    Второ, далеч по-респектиращо: социалистическият съд пуска дребните престъпници (изпълнителите), защото ако не го направи, ще последва дискредитация и отстрел на непокорни полицаи, следователи, прокурори и съдии (има няколко показни прецеденти);.

    Трето, което е същината на въпроса: евентуалното полицейско-следователско-прокурорско-съдийско съобразяване със собствената съвест, с Правото и със Закона и наказването на дребните и средни престъпници би поставило на дневен ред въпроса за отговорността на ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, стоещи зад кулисите и организиращи ДЪРЖАВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ.

    Което стряска новоизлюпените за една нощ български милиардери дори в неспокойния им сън. Виновниците за геноцида над българския народ правят всичко възможно, за да не допуснат нарушаване на статуквото, което ги превърна от вчерашна социалистическа номенклатура в днешни мастити „капиталисти“ (плутократи, а не олигарси, както преднамерено неточно ги определят некомпетентни – или по-скоро продажни – журналисти, анализатори, социолози и политолози).

    С мълчаливото съучастие на корумпираната част от западните елити (вероятно дебело подплатено със съответните за случая подкупи) беше елиминирана възможността да се потърси отговорност за престъпленията, извършени независимо по кое (чие) време. Вместо отговорност – хвърляне в лицето на доведеното до животинско състояние население досиета на неудобни или вече ненужни „агенти“, „доносници“, „шпиони“ (при това – на час по лъжичка – с оглед на конкретните нужди на момента…).

    Книгата на проф. Янко Н. Янков-Вельовски ЛЕГИТИМНИТЕ ОСНОВИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ (София, изд.“Янус“, 2007 г.-490 с.) по блестящ начин разобличава геноцидния заговор срещу България, осъществяван през последните двадесет години. За съжаление минималният тираж не позволява достъпа на интелектуалната част от българите до това изключително четиво (все пак едно копие от книгата е налице в библиотеката на Чикагския университет; ако има българи в САЩ – и в частност в Чикаго – които са загрижени не само за собственото и на семейството си оцеляване, но и за съдбата на старото си Отечество, биха могли да съдействуват за нейното издаване на български и английски).

  7. 2007-08-07
    САМО БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ СИ ИМА ДЪРЖАВА
    (Забележка: Под заглавията на темите са линковете към отделните публикации)

    Червената мафия е само държател на заграбеното народно богатство
    http://iankov.blogspot.com/2007/07/blog-post_4398.html

    Не им е за първи път
    http://iankov.blogspot.com/2007/07/blog-post_1728.html

    Върховният съд – слуга на мафията, БСП и С(ДС)
    http://iankov.blogspot.com/2007/07/blog-post_8434.html

    Само българската мафия си има държава
    http://iankov.blogspot.com/2007/07/blog-post_27.html

    Първо тоягата, после морковът
    http://iankov.blogspot.com/2007/07/blog-post_23.html

    Иван Юхновски – слуга на Мафията (2)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/2.html

    Иван Юхновски – слуга на Мафията (3)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/3.html

    Прокуратурата – долен бардак
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_8234.html

    Прокуратурата – долен бардак (2)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/2_02.html

    Прокуратурата – долен бардак (3)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/3_02.html

    Спецслужбите – слуги на мафията
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_7054.html

    Майката срещу Мафията
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_2048.html

    Стопанска Мафия
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_1578.html

    Квартална Мафия
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_7645.html

    Спецслужбите и науката
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_5347.html

    Квартална Мафия (2)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/2_1921.html

    359 писма до Мафията
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/359.html

    Мафията в науката
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_2044.html

    Квартална мафия (3)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/3_6993.html

    Стопанска Мафия (2)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/2_3021.html

    Нов Главен прокурор – слуга на Мафията (2)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/2_3628.html

    Тотална мърсотия
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_6540.html

    Майката срещу Мафията (2)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/2_03.html

    Мафията краде
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_8374.html

    Прокуратурата – долен бардак (4)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/4_03.html

    Безнаказани престъпления
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_2842.html

    Прокуратурата – долен бардак (5)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/5.html

    Квартална мафия (4)
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/4_7643.html

    Гейокрация=Геноцид
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_9243.html

    Филчев не е луд
    http://iankov.blogspot.com/2007/09/blog-post_26.html

    Гейокрация, геноцид, специални служби и психиатрия
    http://iankov.blogspot.com/2007/10/blog-post.html

    Гейокрация, геноцид и престъпна съдебна власт
    http://iankov.blogspot.com/2007/10/blog-post_07.html

    Българските тайни служби – международни терористи
    http://iankov.blogspot.com/2007/10/blog-post_10.html

    Now, it\’s up to your conscience!
    http://iankov.blogspot.com/2007/10/now-its-up-to-your-conscience.html

    Тест: Мафиотски ли е българският съд
    http://iankov.blogspot.com/2008/05/blog-post.html

    Темида по български
    http://iankov.blogspot.com/2008/05/blog-post_14.html

    Мафиотска семантика
    http://iankov.blogspot.com/2008/05/blog-post_18.html

    Траперите, Драконът и капаните за гущерчета
    http://iankov.blogspot.com/2008/05/blog-post_25.html

    -Почтен политик? -В лудницата!
    http://iankov.blogspot.com/2008/05/blog-post_30.html

    Убиват цял народ, Европа нехае
    http://iankov.blogspot.com/2008/06/blog-post.html

    С кого е солидарен съдът?
    http://iankov.blogspot.com/2008/06/blog-post_13.html

    Съдия – кретен и/или мафиот?
    http://iankov.blogspot.com/2008/06/blog-post_15.html

    Съдия – и кретен, и мафиот!
    http://iankov.blogspot.com/2008/06/blog-post_25.html

    Семантика на мафията
    http://iankov.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    Геноцидът се разгръща
    http://iankov.blogspot.com/2008/06/blog-post_29.html

    Шизофрения или мафиотизъм – това е въпросът
    http://iankov.blogspot.com/2008/07/blog-post.html

    Българският съдия – под червен фенер
    http://iankov.blogspot.com/2008/07/blog-post_18.html

    Българският съдия – под червен фенер (2)
    http://iankov.blogspot.com/2008/08/2.html

    Шизофрения или мафиотизъм – това е въпросът (2)
    http://iankov.blogspot.com/2008/09/2.html

    Българският съдия – под червен фенер (3)

    http://iankov.blogspot.com/2008/09/3.html

    Българският съдия – под червен фенер (4)
    http://iankov.blogspot.com/2008/09/4.html

    Докога български, руски и западни престъпници ще мародерствуват безнаказано?
    http://iankov.blogspot.com/2008/09/blog-post.html

    ДанС в Мафията/Мафията в ДанС
    http://iankov.blogspot.com/2008/09/blog-post_25.html

    Отговорност за съучастниците в престъплението
    http://iankov.blogspot.com/2008/09/blog-post_29.html

    Българското мафиотско правосъдие се логистицира
    http://iankov.blogspot.com/2008/10/blog-post.html

    Отговорност за престъпленията на Новата Империя на Злото
    http://iankov.blogspot.com/2008/10/blog-post_10.html

    ДАНС – център или периферия на новата империя на злото?
    http://iankov.blogspot.com/2008/10/blog-post_16.html

    Световна криза: \"Руската идея\" кастрира \"Американската мечта\"
    http://iankov.blogspot.com/2008/10/blog-post_25.html

    Крадец – българската държава
    http://iankov.blogspot.com/2008/11/blog-post.html

    Българският съдия – под червен фенер (5)
    http://iankov.blogspot.com/2008/11/5.html

    ДАНС – център или периферия на новата Империя на злото? (2)
    http://iankov.blogspot.com/2008/11/2.html

    Българският съдия – под червен фенер (7)
    http://iankov.blogspot.com/2008/12/7.html

    ДАНС-център или периферия на новата Империя на злото? (3)
    http://iankov.blogspot.com/2008/12/3.html

    Отговорност за всички участници в престъплението
    http://iankov.blogspot.com/2009/02/blog-post_05.html

    Отговорност за престъпленията на ДАНС
    http://iankov.blogspot.com/2009/02/blog-post_13.html

    Отговорност за престъпленията на ДАНС-2
    http://iankov.blogspot.com/2009/02/2.html

    Отговорност за престъпленията на ДАНС!-3
    http://iankov.blogspot.com/2009/02/3.html

    Отговорност за престъпленията на ДАНС!-4
    http://iankov.blogspot.com/2009/02/4.html

    Отговорност за престъпленията на ДАНС!-5
    http://iankov.blogspot.com/2009/02/5.html

    Иск №1
    http://iankov.blogspot.com/2009/03/1.html

    Иск №4
    http://iankov.blogspot.com/2009/04/4.html

    Българският съдия – под червен фенер (8)
    http://iankov.blogspot.com/2009/04/8.html

    Отговорност за престъпленията на новата империя на злото (4)
    http://iankov.blogspot.com/2009/05/4.html

    ДАНС – център или периферия на новата империя на злото (5)
    http://iankov.blogspot.com/2009/05/5.html

    Българският геноцид 2008-2009 г.
    http://iankov.blogspot.com/2009/07/2008-2009.html

    Отговорност за престъпленията на ДАНС – 6
    http://iankov.blogspot.com/2009/07/blog-post.html

    Чешки мафиотски рекет или военни репарации заради 1968 г.? – 3
    http://iankov.blogspot.com/2009/07/1968-3.html

    Чешки мафиотски рекет или военни репарации заради 1968 г.? – 4
    http://iankov.blogspot.com/2009/07/1968-4.html

    Чешки мафиотски рекет или военни репарации заради 1968 г.? – 5
    http://iankov.blogspot.com/2009/07/1968-5.html

    Чешки мафиотски рекет или военни репарации заради 1968 г.? – 6
    http://iankov.blogspot.com/2009/07/1968-6.html

    Отговорност на държавата за причинените вреди-1
    http://iankov.blogspot.com/2009/08/1.html

    Българският геноцид – 2009 г. – А
    http://iankov.blogspot.com/2009/08/2009.html

    Българският геноцид – 2009 г. – Б
    http://iankov.blogspot.com/2009/09/2009.html

    ЮЗУ Благоевград – клоака на българския филиал на руската Червена мафия
    http://iankov.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    Отговорност на държавата за причинените вреди-2
    http://iankov.blogspot.com/2009/09/2.html

    Българският геноцид – 2009 г. – В
    http://iankov.blogspot.com/2009/09/2009_24.html

    Отговорност на държавата за причинените вреди -1-А
    http://iankov.blogspot.com/2009/09/1.html

    Отговорност на държавата за причинените вреди-3
    http://iankov.blogspot.com/2009/09/3.html

    Българският съдия – под червен фенер (9)
    http://iankov.blogspot.com/2009/10/9.html

    И университетска мафия…(1)
    http://iankov.blogspot.com/2009/10/1.html

    И университетска мафия…(2)
    http://iankov.blogspot.com/2009/10/2.html

    Българският съдия – под червен фенер (10)
    http://iankov.blogspot.com/2009/10/10.html

    Отговорност на държавата за причинените вреди – 2-А
    http://iankov.blogspot.com/2009/10/2_25.html

    И университетска мафия…(3)
    http://iankov.blogspot.com/2009/10/3.html

    Конфронтацията завърши с конвергенция… на \"елитите\"
    http://iankov.blogspot.com/2009/11/blog-post_02.html

    Смяна на властта, но не и на собствеността
    http://iankov.blogspot.com/2009/11/blog-post_03.html

    Олигархия? -Не, мафия!
    http://iankov.blogspot.com/2009/11/blog-post_6456.html

    Българският съдия – под червен фенер (11)
    http://iankov.blogspot.com/2009/11/11.html

    И университетска мафия…(4)
    http://iankov.blogspot.com/2009/11/4.html

    \"Издирван\" – от полицията или от мафията?
    http://iankov.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

    Издирван ли съм от полицията и ако да – защо полицията тормози съседите, а не се занимава лично с мен?
    http://iankov.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

    Отговорност за престъпленията на Новата Империя на Злото-5
    http://iankov.blogspot.com/2010/02/5.html

    ДАНС – център или периферия на Новата Империя на Злото-6
    http://iankov.blogspot.com/2010/02/6.html

    Какво и кои прикрива началникът на Софийското Първо управление на МВР?
    http://iankov.blogspot.com/2010/02/blog-post_27.html

    Докога МВР и Прокуратурата ще скриват престъпленията и престъпниците на комунистическата Държавна сигурност?
    http://iankov.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

    Докога МВР и Прокуратурата ще скриват престъпленията и престъпниците на комунистическата Държавна сигурност?-2
    http://iankov.blogspot.com/2010/03/2.html

    Какво ръководи министър Сергей Игнатов?

    Какво ръководи министър Сергей Игнатов? (2)

    Какво ръководи министър Сергей Игнатов? (3)

    Какво ръководи министър Сергей Игнатов? (4)
    http://iankov.blogspot.com/2010/05/4.html

    Отговорност на държавата за причинените вреди – 2ABCD
    http://iankov.blogspot.com/2010/06/2abc.html

    Какво ръководи министър Сергей Игнатов? (5)

    Какво ръководи министър Сергей Игнатов (6)
    http://iankov.blogspot.com/2010/06/6.html

    Как да оцелеем в софийския Афганистан? (2)
    http://iankov.blogspot.com/2010/06/2.html

    Коя е Соня Божикова?
    http://iankov.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

    Покушение срещу проф.Янко Н. Янков
    http://iankov.blogspot.com/2010/06/blog-post_22.html

    Пребиха професор от Пловдивския университет
    http://iankov.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

    Attempt on the life of Political Prisoner No.1
    http://iankov.blogspot.com/2010/06/attempt-on-life-of-political-prisoner.html

    Разсекретете всичката информация за престъпленията на ДС, Националната служба \"Сигурност\" и ДАНС!
    http://iankov.blogspot.com/2010/07/blog-post_06.html

    Искам отговорност на държавата за причинените вреди!
    http://iankov.blogspot.com/2010/07/blog-post_08.html

    Искам отговорност на държавата и на престъпниците за причинените вреди!
    http://iankov.blogspot.com/2010/07/blog-post_08.html

    Искам отговорност на държавата и на престъпниците за причинените вреди!-2-А
    http://iankov.blogspot.com/2010/07/2_22.html

    Искам отговорност на държавата за причинените вреди!-А
    http://iankov.blogspot.com/2010/07/blog-post_24.html

    Българският геноцид – 2010 г. – А
    http://iankov.blogspot.com/2010/07/2010.html

    Българският геноцид – 2010 г. – В
    http://iankov.blogspot.com/2010/08/2010.html

    Искам отговорност на държавата за причинените вреди!-АВ
    http://iankov.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *