2024-03-29

2 thoughts on “Пет въпроса към българските парламентарни партии (продължение)

  1. политиката на Р.България ще трябва да бѫде много ясна.Сдружението Радко отъ Вардарска Македония и МПО Любенъ Димитровъ отъ Торонто исказаха своето мнение предъ сѫветницитѣ на Гнъ.Б.Димитровъ¸а това е че ¸отъ сега нататъкъ България да иска отъ днешната Югославска Република Македония да даде а бълагритѣ тамъ които сѫ болшинството сѫщитѣ права които имаха по време на Отоманската нимперия.Ако България не иска отъ днешната Югославска репубилка Македония да отворятъ българскитѣ училища и черкви които беха затворени отъ сърбитѣ следъ окопацията на Македония презъ 1913година ако то0в а не стане България е безословно капитолирала предъ сърбо-македонизма на сърбитѣ. Ние българитѣ които сме по чужбина ще трябва да имаме сѫщитѣ права каквито иматъ и останалитѣ българи.
    Вички заедно ние ще можемъ да обеденимъ българитѣ на Балканскиятъ Полу-островъ въ една българска държава.Ще трябва да се учимъ и отъ Еврейтѣ които сѫ по цялъ святъ и не сѫ\\ са загубили!
    Толкова за сега \"г.Младеновъ

  2. Чакам с интерес да разгледам това, с което още не съм се запознала!

    Дотука едно ми е ясно като обобщение – (пробно) електронно гласуване се очертава да има, но колкото по другите пунктове…… е пълна мътилка и посръчкване в ребрата „Вдигни ръка ти, аз днеска не съм учил…“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *