2024-03-28

3 thoughts on “Стефан Личев: ЗНС винаги е защитавал равните права на всички български граждани

  1. До уважаемите дами и господа, екип на ел.сайт“eurochicago.com“.
    ************************************************************
    С риск, че няма да се хареса от eurochicago.com това което ще кажа е,че ел.издание си е губило напразно времето за товаинтервю.Вече обяснил:ВМРО, „Движение Гергьовден“,НДСВ, “Зелените“,„Другата България“ и т.н.,никакви партии не са, а ООД-та и ЕООД-та. Това съм обяснил на: https://www.eurochicago.com/2010/07/pozitsiya-na-sds-otnosno-proekt-na-izbiratelen-kodeks/comment-page-1/#comment-18164 ,https://www.eurochicago.com/2010/07/pet-vaprosa-kam-polititcheskite-partii/comment-page-1/#comment-17967

    ************
    СТЕФАН ЛИЧЕВ
    ************
    Депутат от ОДС-през януари 1997 г.,той и неговата 75-годишната тогава майка купува хотелския комплекс край село Веселиново.Продавач е местна производителна кооперация към ОКС Ямбол.По тогавашния курс на долара, който е около 3000 лева,старицата заплаща по-малко от 7000 долара за целия комплекс.Според бюра за недвижими имоти в града това е цената на една гарсониера.Комплексът разполага с над 30 стаи, ресторант,бар, рибарник,хлораторно и всичко това на площ от 17 дка.По груби сметки хотелският комплекс край Веселиново струва не по-малко от 100 000 долара.Прокуратурата не се е заинтересувала за покупко-продажбата.

  2. аз за разлика от стефан съм имала добро мнение за хората най-близко до земята и написаното го потвърждава. само да не беше това роене!

  3. най-накрая едно наистина национално отговорно и сериозно изказване защитаващо демократичните принципи, гражданските права и същевременно модерно мислене и отношение към диапората в един глобализиран свят.
    не мога да не изкажа учудването си – мнението ми за земеделските партии никога не е било добро, а ето че от редица други партии, те се оказват с най-адекватна визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *