2024-04-16

6 thoughts on “П. Бояджиев: Желев е убиецът на прехода

  1. Така нареченият изборен кодекс е направен с тази цел , неудобните да бъдат елиминирани ! Много ясно пише в решението на ЦИК за проверка на подписите – подписалите в предходен списък за същия избор – НЕКОРЕКТНИ ! В държавата има хора желаещи да има участници в изборите на земеделци , социалисти , демократи – защо един човек да не се подпише за две или три партии,това не е гласуване …. Пълна гавра и унижение на българите ! Но с пълен глас и големи букви Ценко Барев пробута фалшиви подписи , мъртви души …. Близо половин век същите драскачи, тяхните дядовци и бащи грачеха по Ц.Барев -тогава бил американски агент, а те какви -съветски ….Нищо че той членуваше в съвета на Европа , представяше България в НАТО, пишеше срещу режима , но никога срещу България и българи !! Днес синовете и внуците на противниците за „Запада“ ,НАТО … се кичат и надпреварват да се хвалят ,че са вкарали България в ЕС и НАТО …. Жалко за младите хора , затова напускат страната ни!

  2. КОПИРАХ ГОРНИТЕ РЕДОВЕ ОТ КОВЕНТАР НА Г-Н БОЖИДАР ЧЕКОВ !
    НЕКА ДА ИМА ПОВЕЧЕ КАТО НЕГО !

  3. През 1988-89г. срещах много хора, които „правеха“ преходния модел. Между тях бяха Андрей Луканов и Стефан Савов. Без да ми е доверявал лично плановете си, българският „Перестройчик“ тичаше из Европа за да доведе в България „опозиция“. Ценко Барев, вярващ в зрелостта на българския народ, не прие предложения „скалъпен“ за пред Запада модел и отказа всякакво сътрудничество. По време на „Възродителния процес“, българските турци избягали от България търсиха и намериха помощ и подкрепа при Ценко Барев. Казвал съм и продължавам да го твърдя защото видях с очите си, че тези хора дойдоха за помощ при българи, а не се обърнаха към турските представители във Франция. След като Ценко Барев отказа, Луканов се върна в България и създаде СДС , ДПС и кръглата маса. На последната той сложи представителите на НОМЕНКЛАТУРАТА в ляво и „измислените дисиденти“ в дясно. ДПС беше възложена на бивше сътрудници на службите с цел да се канализира болката от „Възродителния процес“, без да се търси отговорност от виновниците за случилото се. От тогава до днес българската политическа система върви с главата на долу. Нито ДПС защитава интересите на бедните и полуграмотни български турци, нито левицата защитава онеправданите и обраните от комунистическия терор, нито десницата споделя стойностите на западните консерватори.

  4. Няма уважаем екип „eurochicago.com“ кой по вече да пише.И тука и на Фрога. Заключил съм темата! НЕТ-пространството е едно голямо семейство. Общо взето се познаваме? Когато излезя в „ефир“,манипулаторите много добре разбират КОЙ сърфира в момента и избягват пряк сблъсък.Обикновено си обират крушите. Така в интервюто с господина, същото и при интерюто с д-р Десислава Панайотова на Фрога, http://frognews.bg/news_25284/D_Panaiotova_Stsientolozite_promivat_saznanieto_na_svoite_posledovateli/
    ………………………………
    Вече обяснил защо и няма да се повтарям. Не е лесна работа да се пише ИСТИНАТА уважаем екип „eurochicago.com“ и то не моята, а обективната истина. Обикновено този, който си позволил това плаща и цената е много солена…Иначе манипулатори, платени лъжци, пълно по форумите защитаващи лични, или корпоративни интреси. Пишещите ИСТИНАТА, тази нужната за хората, на милионите обикновени хора са малко.Там е проблема…

  5. Имената на българските икономисти, участвали в Проекта „Ран – Ът“ http://bgsviat.narod.ru/
    ……………………………………………..
    1. Професор Иван Ангелов – старши икономически съветник на министър-председателя Венцислав Антонов (ВИИ „Карл Маркс“)
    2. Румен Аврамов – Икономически институт, БАН
    3. Валери Борисов – юридически съветник в Министерството на икономиката и планирането
    4. Д-р Венцислав Димитров – Икономически институт, БАН
    5. Д-р Генчо Димов – старши икономист в Министерство на външноикономическите връзки
    6. Стою Дулев – заместник-министър на икономиката и планирането
    7. Д-р Никола Гълабов – Икономически институт, БАН
    8. Професор Илия Георгиев – Икономически институт, БАН
    9. Д-р Румен Георгиев – генерален директор, Минералбанк
    10. Димитър Костов – заместник-министър на финансите
    11. Д-р Иван Костов – ВМЕИ „Ленин“
    12. Емил Хърсев – ВИИ „Карл Маркс“
    13. Татяна Хубенова – Икономически институт, БАН
    14. Д-р Димитър Иванов – Икономически институт, БАН
    15. Професор Лилия Каракашева – главен директор, Министерство на външноикономическите връзки
    16. Д-р Найден Найденов – заместник-министър на икономиката и планирането
    17. Д-р Невяна Кръстева – научен сътрудник, Министерство на външноикономическите връзки
    18. Георги Панков – заместник-министър на икономическата реформа
    19. Професор Огнян Панов – директор, Институт по държавно и стопанско управление
    20. Атанас Папаризов – генерален директор, Министерство на външноикономическите връзки
    21. Д-р Огнян Пишев – старши икономически съветник на президента
    22. Д-р Иван Пушкаров – Икономически институт, БАН
    23. Професор Димитър Шопов – заместник-председател, Комитет по труда и социалното осигуряване
    24. Боян Славенков – Икономически институт, БАН
    25. Професор Стефан Стоилов – министър на икономическата реформа
    26. Професор Милчо Стоименов – ВИИ „Карл Маркс“
    27. Професор Тодор Вълчев – Икономически институт, БАН
    28. Христина Вучева – Научно-изследователски институт, Министерство на финансите
    29. Венцислав Антонов – ВИИ „Карл Маркс“
    ========
    Бел.авт:
    ========
    г-н Желю Желев,който не уважавам, но не коректно така да бъде обвиняван е изпълнявал ПЛАНА.Г-н Стоянов притежател на луксозна къща в Сен Тропе, Ривиерата също, както всички последващи! Господин Петър Бояджиев е нищо по вече от един манипулатор.

    София,20.07.2010г.

  6. ЗАПОЗНАТ с казуса!
    ………………
    Нищо подобно не е вярно от писаното от г-н Петър Бояджиев!Когато някой автор пише, моля да се придържа към ИСТИНАТА.Ако ли не, поне може в НЕТ-а свободно да чете, а не да манипулира аудиторията.Логично такива като ник -„Зелма“ Вторник, 20 Юли 2010, 10:37:57 е да хвалят автора,видно в http://frognews.bg/news_25505/P_Boiadjiev_Jelev_e_ubietsat_na_prehoda/Ако, ник-нейм е самата ЗЕЛМА АЛМАЛЕХТ шефката на „БГНЕС“ същата би трябвало да напише за Плана „Ран Ът“ отредил нерадостната съдба на българите и България. И до днес всички български правителства изпълняват предначертаното в него.Плана е сътворен от Луканов с екип специалисти подписан от тях 29 на брой катосъщия най стриктно се спазва отвсички кабинети, включително и сегашния на ГЕРБ.Какво представлява плана всеки може да прочете на линк: http://bgsviat.narod.ru/, а също прочете книгата „ОСОБЕНО МНЕНИЕ“ на журналиста Георги Тамбуев, скубал си косата някога при запознаване със секретната му част. По долу в отделен постинг ще дам имената на икономистите подписали на времето документа включая и от г-н Иван Костов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *