2022-10-02

8 thoughts on “Б.Томалевски: Стига разединение, нека работим заедно за интересите на българите зад граница

 1. Господине, моля стига спамете! Много лесно се доказва с търсачката Гугъл, че пишете само в теми свързани с г-н Томалевски. Вие да не сте влюбен в него? Ще извадя и ИП-адресите Ви и ако се окаже, че пишете от офисите или спалнята на „Другата България“ любимият Ви началник ще стане за смях и може да Ви остави без препитание. Всичко има граници и ни писна през ден из стари теми да ни пишете колко е превъзходен Томалевски, с който така или иначе се познаваме. Предайте му, че сте ме убедили да гласувам за него и така накрая ще има пак 3 гласа, колкото и миналия път.

 2. Отново слушам само твърдения за безродници,за разузнавачи и т.н.и т.н. .Искам да чуя факти и доказателства.Никой вече не вярва на голо плюене,включително и аз.Дайте ми факти и тогава ще взема отношение.

 3. Щях да ти повярвам Ленков, ако имаше поне един голям мафиот в затвора заради делата си. Няма да вкарат в затвора нито Томалевски, нито Трактора, нито Кунева (за Гибонската афера), нито Калфин (за заменките по морето). Напротив, утре с кървави пари някой от тях ще стане президент и тогава и последните честни хора ще трябва да се изнесат от България. На кого служите на кого, Ленков, на безродници от чужди разузнавания и имащи по 5 имена и паспорти? Заради такива продажници България ще остане само географско понятие.

 4. В коментарите под името\"Глас от България\"най-вероятно се крие:
  1.Бивши ДС агенти или вербуващи офицери…
  2.Стари комунисти с изпрани през прехода пари…
  3.Платени клакьори от всякакви партии…
  4.Душевно болни хейтъри,които само сърфират и плюят всичко живо в мрежата…
  Мога да продължа списъка без край.Ще кажа само ,че мекерета плюят Божидар Томалевски от години.Ако беше такъв мафиот срещу него щяха да се водят 150 дела и да има поне 50 ефективни присъди…Такива неща изобщо няма.Вие безмозъчни идиотизирани психоболни профани,стига сте плюли свестни хора и престанете да си измисляте глупости и да маниполирате обществеността!

 5. Аз пък с моето име мога да гарантирам, че Томалевски не е никакъв мафиот.

  Твоето име не е известно дори на Гугъл – а виж какво излиза под името Томалети – сладур!

 6. Аз пък с моето име мога да гарантирам, че Томалевски не е никакъв мафиот. Човека е много добър и аз следя активността му от доста време. Само се опитва да ни помогне.

 7. Мога с името си да гарантирам, че няма връзка м/у Горчева и Томалевски, а вие се криете зад анонимността. Царе сме да се каляме анонимно, а когато трябва свидетел, за да се вкара някой зад решетките всички се изпокриват…

 8. Защо го цитирате този мафиот- типичен бизнесмен от криминалния ни преход! Смешник! Заслужава пандиза, а не място в печата да се изказва по кой да е въпрос! За него единствената цел е влизане в Вародното събрание и подсилване на мафията там. Да го питате по колко събра от всеки свой кандидат -депутат в последните избори- по 10 000 лева поиска от всеки да го включи в кандидат- депутатския списък на партийката си“Другата България“.И разбира се, не успя да вземе дори и 0,003% но пък всички кандидати пиха по три студени води.А неговата аверка Даниела Горчева от Холандия- тръгнала да прави политическа кариера с името и авторитета на Томалевски.Пълен цирк!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *