2024-04-24

10 thoughts on “Учен ни отваря очите с надпис Македония от преди 77000 (седемдест и седем хиляди) години

  1. До DIMKO
    Да знаеме – ние сме тракийци, а вие сте едно племе от траките.Ясно ли ти е! И се ограмотете малко – дали сме ви писменност, език и култура!!!

  2. TURCI MONGOLI TOJ E EDEN OBICEN PROFESOR KOOJ MOZI DA SI KAZUVA PRIKAZNI. VIE TURCI MONGOLI DALI ZNAETE KOI PROIZHOD STE DALI STE TURCI IRANCI RIMJANI PAMIRCI NEMATE POJMA KOI STE OD KADE STE I STO STE.VIE STE SAMO CIGANI

  3. 77000 години – УАУ! Винаги съм се чудел защо черепите на неандерталците са толкова издути в предната част. Сега вече разбрах. Това от мислене, докато са писали македонската история

  4. Хо-хо-хо! Тази статия ще я преведа и ще я занеса на колегите от Факлутета по антична история, където се подвизавам. Ще има да се дивят на нивото на науката в Македония. Никой още не е разтълкувал линеарният шрифт А (минойска цивилизация – около 1950- до около 1450 преди Христа), този „прочете“ ШРИФТ (!!!) на 77к години. Браво, сигурно на кирилица ще да са писали….

  5. Защо се бъзикате с човека… Лудостта е болест… Просто трябва да се лекува…

  6. Даже може и отгоре надолу да се чете и отдолу нагоре. Парвата писменост е египетската…спрете да си измисляте!

  7. Как може учен да гледа някакви линии и да си измисля че там пише МАКЕДОНИЯ, и че имат азбука от 77000 години?!? Не знам как нормален човек може да повярва на такава глупост! Просто или им промиват мозъците на македонците или са бавноразвиващи се! Как може да си присвояват славянската писеност и да говорят, че Св.Св. Кирил и Методий били македонци…те ще се обърнат в гроба. Просто тези неща звучат като вицове в очите на интелигентните хора с елементарна обща култура!

  8. не знам дали знаете, но също така известния македонски космонавт – Нийл Армстронски е ходил вече до слънцето 2 пъти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *