2024-03-28

3 thoughts on “Проблемът на Македония не е в името

  1. По темата с Македония нито един македонец не може да отрече,че Македония е била няколко века част от България.Никой не може да отрече колко българи са умрели в желанието си да освободят Македония извършвайки множество атентати.Това Македония да е част от България е защитено от много кръв пролята за освобождението на Македония.Несправедливо българи са мразени и обиждани, защото те най-много са искали да освободят Македония.Причината поради която македонците мразят българите е че знаят колко сме прави в това че Македония трябва да е част от България.Единствената причина лично според мен е че сега положението в България е лошо, но подобри ли се въпросът ще е на централно място в политическия живот.

  2. Болно ми е да чета всичко това. Защо всички официални бласти в България мълчат? Положението на българите в македония е ужасно, но те продължават да се болят за правото да се наричат българи.
    Още по тежко е положението им в Гърция, Сърбия и Румъния. Някой задава ми си въпросът защо има българи в Украйна и молдова, но не и в Северна Добруджа, има българи в Хълватско и Унгария , но не и Сърбия (Западните Покрайнини са някорко села и един малък град), защо има тракийски бежанци из цяла България но няма в Гърция.

    Докога с този непукизъм!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *