2024-04-24

1 thought on “Награди за успелите деца на България

  1. Вестниците в Англия: Български мафиоти искат половин милион от Бербатов

    01 декември 2009 14:11

    berbatovЛондон, Великобритания /КРОСС/ Според публикации в английския вестник „Дейли мирър“ и таблоида Сън“, български мафиоти са поискали 500 хиляди паунда от нападателя на „Манчестър Юнайтед“ Димитър Бербатов, за да оставят на мира семейството на звездата. Това се е случило по време на паузата за мачове на националните отбори, когато Бербатов стана рекордьор по голове за България след двете попадения срещу Малта.

    28-годишният нападател e напуснал страната си с частен самолет, уреден лично от наставника му в „Юнайтед“ Алекс Фъргюсън, веднага след заплахата, се посоча в публикациите.
    Според „Мирър“ „ужасяващо телефонно обаждане“ уплашило силно Димитър, нещо от което се опасявал от деня, в който станал футболна звезда. „Дими все още е много притеснен за семейството си и е обещал пари на съседите, ако забележат съмнителни хора в близост до къщата“, споделя пред „Мирър“ семеен приятел.

    Вестник „Дейли Стар” пък писа наскоро, че източноевропейски мафиоти са се свързали с Маргарита Бербатова, майка на българския нападател, и са поискали половин милион паунда за спокойствието на семейството. Капитанът на българския национален отбор е отказал да съобщи в полицията, защото мафиотите са предупредили за своите връзки сред представителите на властта, писа вестникът. След едноседмични преговори между Бербатов и лидери от подземния свят, българинът е получил уверение, че семейството му е в безопасност. Въпреки това, той е предупредил съседите си в София да наблюдават за съмнителни лица около дома му, се посочва в публикацията.

    /ВТ/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *