2024-04-23

1 thought on “С какво запомнихме първото десетилетие на 21 век

  1. БТА продължава участието си в конспирацията, започнала преди 10 години, когато световните манипулатори изпробваха в мащабен проект податливостта на т.нар. „обществено мнение“, като обявиха последната година на ХХ век (2000 г.) за първа година на ХХІ век.
    (Тук не става дума за допуснатата преди векове грешка с определяне датата на рождението на Спасителя – Господ Исус Христос).
    Оказа се, че обществото като цяло е изключително податливо на манипулации. Светът стремглаво се е устремил към тотален контрол над масовото съзнание.
    Така се подготвя почвата за идването на Антихриста, предсказано преди 2000 години от апостол Йоан в „Откровение“ („Апокалипсис“) – Последната книга на НОВИЯ ЗАВЕТ.
    (Както един мъдър човек е казал навремето, „Всяко население заслужава своето управление“. Докато само 5 до 7% от хората в света осъзнават себе си като народ, а останалите 93-95% се изживяват като стадо за заколение, светът ще върви от провал към провал. Впрочем, демокрацията е благоприятната хранителна среда, в която проектът на Антихриста ще се реализира – въпреки съпротивата на малцинството – защото демокрацията е власт на мнозинството).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *