Home » Избрано

Блогъри със свой кандидат за кмет на София

2009.09.20 Няма коментари
Spread the love

Блогърското общество издига своя кандидатура за кмет на София. От няколко дни активни участници в Интернет-пространството много сериозно обсъждат идеята техният кандидат да бъде Теодор Дечев – политолог, социолог, политик, предприемач, инженер, блогър, информира “Медиапул”.

От форумите личи, че идеята Дечев да бъде убеден и предложен за кмет е оповестена от Йосиф Йосифов, бакалавър по икономика от Магдебургския университет “Ото фон Гьорике”.

Форумното общество “Де зората” излиза със специален призив в подкрепа на кандидатурата, в който се отбелязва, че “повече от десетилетие ни се налагаше на едни или други избори да гласуваме против здравия разум и против собствената съвест”.

Пускахме бюлетината от немай къде. Гласувахме с омерзение. Правехме го от “високи” политически съображения. Ето че дойде краят на нашето изпитание, пишат блогърите.

Те открито недоволстват от факта, че Синята коалиция е решила да не издига свой кандидат за кмет на София и е предпочела да се “прислони по сестрински под крилото на ГЕРБ”.

Привърженици на СДС и ДСБ смятат, че това решение сваля от тях всякакви формални и лични ангажименти за солидарност с изборната политика на двете партии. “Вече можем да гласуваме без омерзение”, пишат те.

Форумно общество “Де зората” смята, че в лицето на Теодор Дечев за пръв път от дълго време хората с чувство за справедливост, за памет и за нормална човешка порядъчност имат възможност за искрен и правилен избор.

Гласувайки за Теодор Дечев, ще си спомним и ще покажем, че сме граждани със собствено мислене и позиция, пишат форумците и призовават да се състави инициативен комитет за издигане кандидатурата на д-р Теодор Дечев за кмет на София.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.