2024-05-24

3 thoughts on “По повод твърдения на партия „Другата България“ (Обръщение към бълг. медии)

 1. Махат емигрант от листите, карал пиян
  Публикувана: Четвъртък, 2-ри Юли 2009, автор: 24 Часа;

  “Проверяваме случая. Търсим връзка с г-н Христов и ако се окаже, че информацията е вярна, ще се разграничим от него и ще бъде изваден от листите.” Това каза вчера пиарът на “Другата България” за скандалния пътен инцидент с кандидат-депутата и организационен секретар на партията Румен Христов.

  На практика обаче не е възможно той да бъде изваден от листата, защото бюлетините вече са отпечатани.

  В 1 ч през нощта на 2 юли автопатрул на охранителна полиция спрял червената “Тойота Корола”, която активистът управлявал пиян. Той размахал документ от ЦИК, който му дава имунитет като кандидат за народен представител. След това се опитал да избяга, но се блъснал първо в бордюр, а после и в две коли. „Държал се е изключително арогантно, блъскал е пристигналите полицаи и е отказал да даде кръвна проба и да се тества с дрегер“, съобщиха вчера от столичния КАТ. Христов ще отговаря за унищожаване на чужда собственост и шофиране в нетрезво състояние.

  “Не съм бил пиян. Аз съм 80% инвалид и не пия. Просто спуках предна лява гума. Сега съм пред болнично заведение”, обясни вчера Христов по телефона. Увери, че никой от “Другата България” не го е търсил. Според сайта на партията Христов е роден през 1955 г. в Перник, има полувисше. (24часа)

 2. „Никога не сме твърдяли, че ние сме организирали пикника във Арлингтън Хайдс…“
  А писменото съобщението от пресцентъра ви какво е ?????????????

 3. Уважаеми приятели,

  Никога не сме твърдяли, че ние сме организирали пикника във Арлингтън Хайдс.Той бе организиран от Българо-американския център за културно наследство и Българо-американската асоциация в Чикаго.
  Празненството, което ние планирахме беше предвидено за църквата „Св. Иван Рилски” за същия ден, и ако го бяхме провели там, нямаше да присъстват всички.
  Празникът е един, той е за деня на детето, и тъй като нашата идеология е за обединяване на българската диаспора, ние се присъединихме към мероприятието в Арлингтън Хайдс.
  Винаги сме изповядвали веруюто, че трябва да погледнем какво ни обединява, а не какво ни разединява и затова сме направили този акт.
  Най-важното е, че децата и техните родители са имали един хубав празник.В никакъв случй не си приписваме заслугите за организиране на тържеството.
  Председателят на партия „Другата България“ – г-н Божидар Томалевски, който беше гост в радио „България“ същия ден, недвусмилено е казал, че сме се присъединили, така, че не виждаме какво Ви кара да изразявате подобна позиция.

  Оставаме с уважение,
  Екипът на ПП „Другата България“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *