2024-04-23

1 thought on “Апел на д-р Георги Чалдъков до Конституционния съд

  1. Не знам. Може да съм тъп, глупав, или ненормален, но не мога да разбера съвсем основни неща.
    Думата джендър има съвсем опредлено значение от филолозите. Това определя думите в езиците
    като от мъжки, женски, среден род.
    Сега за разлика от филолозите, думата джендър се опитват да се пренесе в анатомията. Но никой не е видял жена с мъжки органи или мъж с женски органи или трети пол. Ако случайно сред много милиони това се случва, то се оправя с съответната операция.
    Половите отношения могат да имат разни положения наречени копулация, мастурбация, онанизъм, феласио, даже и това което сега се мъчат да нарекат джендър. Това е избора на тези, които определат как да участват. Това е практиката от векове. Има го и в древната, средновековна и съвремена практика и е потвърдено и от религиите или обичаите.
    За ианенада изведнаж в България бе направено голямо откритие. В ИК пренаречена ДИК и половите отношения пренаречени джендър , се откри огромна опасност за човечеството, невиждана до сега. Другите форми на полови отхошения не се виждат и не се оказват световно опасни.
    Българското заключение е: Бягайте и спсявайте жените и децата, защото джендърите ни превземат. Даже молят и Бог да ни помогне. Няма значение, че всички култури и религии са го смятали като неопасно явление. Но забравяме, че хитлеристите и не само те си оправяха нещата с такива обвинения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *