2024-03-29

2 thoughts on “Ecce Homo

  1. Познавах лично някои български журналисти, които си заминаха в мизерия и забрава. Даже няма кой да помни техните имена, ама всички знаят имената на Валерия Велева примерно и на мнозина, подобни на нея. Тези, които познавах лично, не бяха нужни на това време, което настана. Нужни бяха пиари и въжеиграчи. Затова не обичам обобщенията, които слагат всички от една професия в един кюп. В България има и много лекари, например, които станаха търгаши, но значи ли заради това да слагаме всички лекари в един кюп? Да не говорим за съдии и прокурори, че дори и някои духовници, в какво се превърнаха…

  2. Думите на д-р Хинов текат като струя направо от душата. Колко журналисти в България могат да си позволят да го направят. Ще цитирам думите по горе за медиите отразяващи събитията за Колю Босия и други подобни събития:

    „Но причините за това не са в самите репортери. Защото не те решават на коя пресконференция да отидат и на коя да не, кое събитие да отразят и кое не. Решават техните главни редактори, собственици на медии, директори.“ И още много други. Кои са тези, които дърпат конците на куклите са известни на всеки. Но в България, и не само там, все още не могат да махнат капаците наблъскани върху очите им. Капаци от всякакъв вид и цвят, но много малко чисто български или от Българията на д-р Хинов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *