2024-03-28

5 thoughts on “Университетски преподаватели и лекари до президента, премиера и председателя на НС

  1. Отвореното писмо е подкрепено по-късно от още 30 души, освен първаначално подписалите го 45.

  2. С 36 лекари тръгнали да гонят джендъри фантоми явно смъртноста в България ще стигне рекордно ниво.

  3. Едната е на тези, които са подписали тези измишльотини, които са раздухани за да няма дебат за същественото – мизерията на 80% от втората България,която умира от задлъжнялост и липса на средства за лечение и превенция.Всеки ден по няколко човека слагат край на живота си и хич не им е до някакви си имагинерни плашила в имагинерно „бъдеще“,защото за тях не съществува бъдеще.

  4. Интересно как грамотни хора превърнаха борбата с насилието срещу жените в джендър идеология без да я има. От къде на къде „измислените джендъри“ увеличиха смъртноста в България. И то от специалисти вярващи в „джендър привидения“. Какво по добро за едно семейство от мирния живот в него. Какво по добро от края на продажбата на жени с насилие. Какво по добро от сигурноста на семейството.

    Същите тези „протестиращи“ съвсем не се вълнуват, когато за много години същите „откриватели на джендър идеологията“ накараха над милион българи да учат на стари години чужди езици, да работят работи които никой не иска, да ги наричат в България презрително избегалци и да правят деца които никога няма да бъдат българи като порастнат.

    Някога българите ходеха в чужбина и се връщаха и внасяха всичко добро каквото са научили. Моя дядо бе завършил в Германия се ожени в Лаго ди Комо в Италия, но се връща в България и е директор на гимназията в Свищов. Един дворец направен с пари на български емигранти. Сега нашия род е пръснат в много други страни, защото не чакат да напреднат в професията си като им заповядат да подписват протести за несъществуващи „джендъри“. Нещо като някогашните измислени „врагове на народа“, „предатели“, „фашисти“. Следващата стъпка е „бдящите“ да организират агитки и хорово да викат „смърт на джендърите“.

  5. Здравейте! Мисля, че би било от голяма полза, ако под това открито писмо започне подписка в подкрепа на горе написаното. Нека да се види по този начин ясно, колко много Българи подкрепят изразеното в писмото становище на водещи специалисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *